Min far blev myrdet med gift

32-årige Malene er sikker på, at hendes far ikke døde en naturlig død

32-årige Malene Feldinger havde glædet sig til at fortælle sin far, 53-årige Ditlev Feldinger, at han skulle være morfar. Men så langt nåede hun aldrig.
En lørdag i begyndelsen af oktober 2007 bankede det på døren hjemme hos Malene og hendes kæreste. Uden for stod to betjente, som var kommet for at fortælle Malene, at hendes far var død.

- Er han blevet slået ihjel, fløj det ud af munden på hende.

Malene følte næsten med det samme, at noget var forkert. Ditlev Feldinger havde siden 2005 boet til leje i en ejendom i Gedser. Da han blev fundet, lå han på gulvet i huset i Gedser, og politiets første antagelse var, at han var død naturligt, men den teori har Malene aldrig troet på.

- Min far havde pakket alt ned i kasser og sagt lejemålet op. Det virkede panikagtigt. Det virkede som om, at han ville væk fra noget. Han havde også taget billeder af alle sine ting af værdi - hvorfor gjorde han pludselig det, spørger Malene.

Sagen om Malenes far fik en ny drejning, da en 53-årig kvinde, KD, i december i fjor i hidsighed greb en kniv og kastede sig over sin 67-årige kæreste, Bent Laursen, som lå og sov på sofaen i deres fælles hjem på Tranevej i Næstved. Selvsamme kvinde ejede det hus i Gedser, som Ditlev Feldinger i 2005 havde lejet sig ind i.

Det viste sig, at KD gennem en længere periode havde forgiftet Bent Laursen med sovepiller og morfin, uden han havde bemærket det. Da hun angreb ham på sofaen, var han et let offer - heldigvis blev han vækket af døsen, da det første knivstik ramte ham ved halsen, og Bent Laursen nåede derfor at værge for sig og flygte ud på Tranevej, hvor naboer kom ham til hjælp.

Det var politiets efterforskning af sagen i Næstved, som fik genåbnet sagen om Malenes far. Politiet mener nu, at der er mulighed for, at Ditlev Feldinger også blev forgiftet af KD og har desuden rettet opmærksomheden mod yderligere to mystiske dødsfald. Nemlig KD's mand og daværende svigermor, som pludseligt døde med kort mellemrum tilbage i 2006.

- Jeg er sikker på, at min far ikke døde en naturlig død. Derfor håber jeg, at sandheden kommer frem. Min far fortjente ikke at dø på den måde, og jeg er ked af, at han aldrig nåede at se sit lille barnebarn, Madicken, fortæller Malene.

Motivet til drabsforsøget på Bent Laursen, og det mulige drab på Ditlev Feldinger skulle være penge. KD skyldte dem begge penge.

[email protected]