Mistede tre børn da flyet blev skudt ned: Nu har de fået en lille datter

I en ufattelig tragedie mistede Anthony og Rin deres tre elskede børn, Mo, 12, Evie,10 og Otis på 8 år. For knap to år siden var de tre søskende, sammen med deres morfar, Nick Norris, på vej hjem til Australien efter en ferie i Holland, da deres fly blev skudt ned af et missil over Ukraine. Nu meddeler Anthony og Rin, at de har fået en lille datter.

Chokket og sorgen var hård og dyb, da Rin Norris og Anthony Maslin mistede deres tre børn over Ukraine. Mo, 12, Evie, 10, og Otis på 8 år, var sammen med deres morfar, Nick Norris, på vej hjem fra ferie i Holland, da deres fly blev ramt af et missil. Alle 298 mennesker om bord omkom. Inklusive de tre børn og deres morfar.

-Da deres uskyldige kroppe blev skudt ned fra himlen, rakte jeg mine arme så langt op mod himlen, som jeg kunne, mens jeg bare skreg efter dem, sagde børnenes mor, Rin Norris, da der dengang blev holdt en mindehøjtidelighed i familiens hjemby, Perth, i Australien.

LÆS OGSÅ: Nu ser jeg kun mine børn i mine drømme

-Mine arme vil altid række ud efter dem… Og kærligheden i mit hjerte vil altid være der for dem, sagde hun.

Hun medbringer kærlighed og lys

Nu har Rin og Anthony så i følge Perth Now udsendt en meddelelse, hvor de fortæller, at de i tirsdags den 10. maj blev forældre til en lille pige.

“Violet May Maslin kom til verden tirsdag den 10. maj. Hun medbringer kærlighed og lys, håb og glæde,” skriver de to forældre i meddelelsen, som her er oversat fra engelsk.

”Vores familie blev revet i stykker, da MH17 blev sprængt væk fra himlen på grund af den voldelige vrede fra et nationalistisk missil den 17. juli 2014. Vores tre uskyldige, smukke og inspirerende børn blev dræbt sammen med deres bedstefar, Nick Norris.”

LÆS OGSÅ: Evie var på vej hjem i skole

”Vi ved, at Mo, hvis 14-års fødselsdag det var i lørdags, Evie, 12 næste uge, Otis, 10 næste måned og bedstefar Nick, har sendt os en fantastisk gave. Violets fødsel bekræfter vores overbevisning om, at kærlighed er stærkere end had.”

Kærlighed kan uddrive had

"Vi lever stadig med smerten, men Violet, og vores viden om, at alle fire børn altid vil være hos os, bringer lys i mørket. Som Martin Luther King sagde: Mørke kan ikke uddrive mørket; det kan kun lyset. Had kan ikke uddrive had; det kan kun kærlighed.”

Sammen med deres meddelelse offentligtgjorde Rin og Anthony dette billede af nyfødte Violet. Foto: Privat

"Vi vil fortsætte med at elske alle vore fire børn lige meget. Violet bringer os noget håb og glæde. Vi håber, hun bringer håb og glæde til alle andre også.”

”Til slut vil vi takke medierne for at respektere vores privatliv.”