Nyhed: Nu kan du få behagelige stiletter

Smider du også stiletterne, når du får en chance for at sidde ned? Så er der godt nyt. Nu kan du nemlig få højhælede sko, der er ortopædisk korrekte og behagelige at gå i.


De forlænger dine ben og giver dig en smuk holdning. De højhælede sko. Men med de ekstra centimeter hører også en række skavanker, der ikke er så flatterende for dine fødder. Knyster, hammertå og dårlige led er bare nogle af de konsekvenser, du kan få hvis de ofte udsætter dine fødder for stiletter.

Ifølge firmaet roccamore, der står bag den revolutionerende sko, så har 48 procent af alle kvinder allerede eller vil udvikle mindst en af disse skavanker.

LÆS OGSÅ:Nadja fra De unge mødre: Har mænd ingen juleønsker

Men nu har et nyt firma taget kvinders bøn seriøst. De har nemlig skabt en sko med op til 10 centimeter høj hæl, der er komfortable at gå i.

I samarbejde med en ortopæd og en skodesigner har firmaet fået lavet en sko, der er designet, så man går anatomisk korrekt.

Indersålen er baseret på samme teknologi, som der er brugt til at udvikle såler til sports- og ortopædiske sko, der er skabt til at give støtte og balance.

Sålerne er indbygget i skoen og er produceret i en åndbar og stødabsorberende latex, og ifølge firmaet er det den samme slags, som Nike bruger til deres sneakers.

Du kan læse mere skoene og købe dem her

LÆS OGSÅ: Tab tre kilo og giv din baby bryst