På flugt fra far

I et år har Camilla og hendes to sønner levet i frygt. Flere anmeldelser for vold har ikke skræmt ekskæresten væk. Tværtimod. Nu lever de i skjul.

Camilla krøb sammen bag sæderne. Hun havde en arm om hver af drengene og et tæppe over hovedet, så de ikke blev opdaget. De var rædselsslagne. Bjarke havde truet dem igen. Denne gang havde han også taget fat i hende, stjålet hendes nøgler og sagt, at han ville skyde dem. Truslen blev understreget af, at han viste dem et jagtgevær. Det blev afslutningen på et seks år langt forhold med trusler og vold. Camilla Hoffmeister, 25 år, fandt endelig modet og gik fra Bjarke.

Charlotte anmeldte Bjarke til politiet og efterfølgende blev den lille familie chikaneret af Bjarke, så de ikke turde bo derhjemme. I stedet kørte de rundt og boede hos familie og venner. For en lille måned siden fandt Camilla endelig et hus et sted på Sjælland, hvor de bor med hemmelig adresse og hemmeligt telefonnummer.
- Det er hårdt at leve sådan her. Man er jo bange hele tiden. Men det her hus er ideelt. Det ligger i et meget roligt område, hvor naboerne holder øje med hinanden. Jeg har også lige bestilt en alarm, der går direkte til vagtcentralen. siger Camilla. Langsomt er hun og drengene ved at vende tilbage til hverdagen. Bjarke er endnu ikke sigtet, men politiet i Midt- og Vestsjælland efterforsker sagen.