Randi opsøgte sin overfaldsmand i fængslet

Hvad der skulle have været en hyggelig 40-års fødselsdag, endte for Randi Pryds i en menneskelig tragedie, da hun blev stukket ned og var i livsfare. I tiden efter kiggede hun sig over skulderen, når hun gik på gaden, og om natten blev mareridtet spillet om og om igen. 10 måneder efter sad hun over for den mand, som havde forandret hendes liv for altid.

Mens sårene langsomt helede, begyndte tankerne omkring den mand, der havde stukket hende ned, at trænge sig mere og mere på.

Når hun lukkede øjnene om natten, spillede hun den samme mentale film om og om igen. Den store mørke skikkelse og blodet, der strømmede ud af hende. I hjemmet var der konsekvent en stol, der blokerede terrassedøren, og en sygemelding, der kun skulle vare 14 dage, endte med at snige sig op på et halvt år.

LÆS OGSÅ: Fandt nyfødt baby på toilettet

Randis gerningsmand blev idømt syv års fængsel, og dagen før, at hun skulle stå ansigt til ansigt med ham igen, begyndte hun at skrive de mange spørgsmål ned, som i så lang tid havde søgt svar på. Var det personligt? Hvorfor hende? Og så havde hun behov for at fortælle ham om alle de men og sorger, som hendes børn havde været igennem siden overfaldet.

Næste dag gik Randi gennem dørene i Helsingør Arrest med rystende hænder. Hun satte sig ind i rummet og ventede. Da han åbnede døren, genkendte hun ham med det samme. Og så alligevel ikke.

 

LÆS DEN GRIBENDE HISTORIE OM RANDI OG HENDES MØDE MED OVERFALDSMANDEN  ONSDAG 22. APRIL

-          Derfor blev Randi overfaldet

-          Sådan reagerede Randi på gerningsmanden forklaring

-          Sådan har Randi det i dag