Sådan ser solen din hud

Du vil aldig mere glemme at smøre solcreme i ansigtet efter du har set denne video. Den afslører alle de skader, som solen allerede har lavet, men som du bare ikke kan se - endnu.


Måske fik du ikke brugt så meget solfaktor i ansigtet i år. Men mon ikke du husker at bruge det næste gang solen igen står højt på himlen? Efter denne video kan du i hvert fald ikke påstå, at du ikke kender risikoen ved ikke at bruge solfaktor.

Næsten alle er født med perfekt hud. Se blot børnene i denne video. Men ikke alle er lige gode til at passe på den, og mange er slet ikke klar over, at deres hud lider skade af solens UV-lys.

Læs også: Forskere finder Pierce Brosnan-gen

Solens stråler er dejlige og denne sommer har været helt utrolig velsignet med mange lange solskinsdage. Og vi ved jo godt, at vi skal beskytte vores hud mod solskader. Men mange glemmer ansigtet. Hvad der så kan ske, viser denne video.

Skjulte skader afsløres

Videoen er lavet af den amerikanske videokunstner Thomas Leveritt. Titlen: "How the sun sees you" (hvordan solen ser dig) refererer til, hvordan din hud ser ud igennem solens UV-lys.

Tilfældige mennesker bliver stoppet på gaden og Thomas viser dem, hvordan deres hud ser ud igennem det ultraviolette lys. Deres reaktioner er en blanding af overraskelse, chok og mistro.

Læs også: Dårlig søvn får din hud til at ældes hurtigere

Under UV-lys bliver hudens solskader synlige, og folk kan pludselig se, hvad solen allerede har gjort ved deres ansigt. De kan se fregner, pigmentforandringer, rander under øjnene og rynker, som ikke er til at se i almindligt lys. Skader som med tiden vil dukke op til hudens overflade, hvis de ikke passer på.

Se så, hvad der sker, når de samme folk får lov at smøre solfaktor i ansigtet. Det er utroligt

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-