Teenager døde under altan-sex

En tragedie har ramt to familier efter en usædvanlig ulykke i det sydlige London. To teenager fra den eksklusive internationale skole, Bellerbys College, blev set falde fra sjette sal. Et vidne mener, at parret havde sex op ad gelænderet.

Det var her ulykken skete. De to teenagere gik på den internationale skole, Bellerbys College, hvor de netop havde afsluttet eksamen.

Teenageparret, 19-årige Anastastia Tutik og hendes 18-årige mexicanske ven Miguel, styrtede 18 meter fra en altan i en eksklusiv lejlighed ved Themsen i det sydlige London. Parret var dræbt øjeblikket, skiver den britske avis Daily Mail.
Ifølge et vidne, avisen har talt med, havde kæresteparret sex op ad gelænderet, da den fatale ulykke skete.

LÆS OGSÅ: Min læge ville have sex

Naboen Samson Oguntayo og hans kæreste Blessing var nærmeste vidner til ulykken, der fandt sted tidligt onsdag morgen. I lejligheden havde de dræbte teenagepar holdt en fest med deres studievenner for at fejre, at de var færdige med deres eksamen. På et tidspunkt stod Anastasia og hendes ven tæt sammenslyngede på altanen.

Løftede pigen op

- De forsøgte at have sex på altanen. Fyren løftede pigen op på rækværket. Han blev ved med at løfte hende op, mens de bevægede sig frem og tilbage. Man kunne se, at det var en farlig situation. Men at de skulle falde ned, var alligevel det sidste, vi havde forestillet os. Vi skreg, da vi så det, siger Samson Oguntayo til Daily Mail.
Efter ulykken løb han øjeblikket ned til flisearealet under altanen, hvor han fandt begge teenagere i en blodpøl. Begge var dræbt på stedet og der var intet andet at gøre end at ringe efter en ambulance, der kom til stedet lynhurtigt blot for at konstatere, at alt håb var ude.

LÆS OGSÅ: Pia solgte sex for narko

31-årige Shradha Chaturvedi, som bor på anden sal hørte også, da det gik galt.
- Jeg hørte en dame skrige. Til sidst lød der et bump, så jeg troede, at det blev skudt fyrværkeri af eller sådan noget. Min man løb ned og stødte ind i to fyre, der var meget påvirkede, forklarer hun.
Den internationale skole, Bellerbys College, er fortrinsvist for velhavende folks børn. Prisen for at have sine børn på skolen er omkring 200.000 kroner om året.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-