Alle gæster meldte afbud

Da Taenon skulle fejre sin fire-års fødselsdag var hans mor tæt på at gå i panik. Kort før festen fik hun nemlig et stort problem. Men hendes dreng gik spændt rundt og glædede sig, indløb det ene afbud efter det andet. Til sidst var hun nødt til at aflyse - men så skete der heldigvis noget.

Taenon fik heldigvis en dejlig fødselsdag. Hjælpsomme mennesker strømmede til. Ja endda det lokale brandvæsen. 

Da den lille australske dreng Taenon her forleden skulle fejre sin fire års fødselsdag havde familien reserveret plads hos en nærliggende børnevenlig restaurant. Teanon var spændt og ventede ivrigt på sin fest, men få timer før den store begivenhed skete der noget trist. Næsten samtlige indbudte gæster meldte fra. 

Sådan noget sker

- Sådan noget sker. Vi har alle prøvet at melde afbud til en fødselsdag. Men vi har selvfølgelig forventet, at ikke alle andre ville gøre det samme på samme tidspunkt, skriver den australske blogger Constance Hall, der beretter om sagen.

Taenons fødselsdag vist sig nemlig at få en ganske overraskende udvikling.

LÆS OGSÅ: Nu har hun født firlinge

Teanons mor, Rachelle Briannan fra Melbourne gjorde nemlig, hvad de fleste moderne mødre ville gøre her i år 2016. Hun skrev et opslag på et forum for mødre på Facebook, hvor hun forklarede, hvor trist en situation hendes lille søn var havnet i - nu hvor den store fest så ud til at blive aflyst. 

- Det vil jo knuse hans hjerte, skrev hun.

Folk mødte op

Men hvad skete så? Folk reagerede. Alt de ønskede at vide var - “hvor” og “hvornår”. I løbet af blot 25 minutter dukkede der mødre og fædre op fra hele Melbourne - mennesker Taenon aldrig før havde mødt. En festarrangør troppede op med balloner, bystyret forsøgte at betale for regningen og fremmede - med og uden børn - kom forbi med gaver. Det lokale brandvæsen kørte endda forbi med brandbilen, så børnene kunne få en kravletur på det skønne køretøj. Herudover indløb der masser af beskeder, hvor folk bad om adresse, så de kunne sende postkort og gaver. 

LÆS OGSÅ: Du skylder os at dø

Taenons mor, Rachelle var målløs. Hendes søn var helt oppe i skyerne og havde den bedste dag. 

- Bravo Rachelle! Fordi du turde række ud til folk i området, skriver den australske blogger for at hylde både moren og de mange folk, der var med til at vende en trist udvikling til noget virkelig godt.  

 - For hvad kan være vigtigere end en lille sød dreng på hans fire års fødselsdag? Må du aldrig glemme, hvor mange der virkelig elsker dig, skriver hun direkte henvendt til Taenon.