Vi har fået 12 knægte i rap

Familien Schwandt i Michigan i USA tæller 12 børn – og de er alle drenge. Forældrene, Teri og Jay, havde ellers håbet på en pige, da Teri den 30. juli fødte det 12. barn i rækken. Men nej. – Nu har vi opgivet at få en pige, lyder det med et smil fra parret.

Her er der nok til et helt fodboldhold!

Hver gang, hun har været gravid, har det været en overraskelse. Teri og Jay Schwandt har aldrig villet vide barnets køn før fødslen.

Tirsdag den 30. juli var det 12. gang, parret fra staten Michigan i USA var en tur forbi fødeklinikken. Det var også 12. gang, de spændt ventede på jordemoderens ord, og 12. gang ordene lød: Det er en dreng!

LÆS OGSÅ: Vind en baby

- Vi håbede ellers, at vi - måske, måske - kunne være heldige denne gang, og at vores 12. barn ville være en pige, fortæller Teri, mens hun vugger familiens yngste, lille baby Tucker, i sine arme.

Højst usædvanligt

Hun og Jay blev gift allerede som 18-årige og fik deres første søn, mens de studerede på universitetet. Siden har de stort set hvert halvandet år fået en søn mere.

Både Teri og Jay er vokset op i familier med mange børn, og de har aldrig været i tvivl om, at sådan skulle deres familie også være. Men de havde nu håbet på, at bare et af børnene ville være en pige.

Chancen for at få en pige er ca. 50 procent, så odds'ne for at få 12 drengebørn i rap er ca. 4.000 til én. Det er med andre ord højst usædvanligt.

Føles helt naturligt

Alligevel skal Teri ikke kigge langt væk i omgangskredsen for at finde en, der kan sætte sig i hendes sted. En af Teris søstre har 10 børn - som også alle er drenge! De to søstre alene har altså i alt produceret imponerende 22 drenge-børnebørn!

LÆS OGSÅ: Fødte en gigantisk baby

Teri fortæller, at hendes ældste knægte er gode til at hjælpe til og passe på deres småbrødre. Og de er alle fuldstændig vilde med lille baby Tucker.

- At have en lille ny baby i huset føles bare helt naturligt. Han passer bare perfekt ind. Nu har vi helt opgivet at få en pige, siger Teri og Jay Schwandt, som på billedet ses med sønnerne tyler, 21, Zack, 17, Drew, 16, Brandon, 14, Tommy, 11, Vinny, 10, Calvin, 8, Gabe, 6, Wesley, 5, Charlie, 3, Luke, 19 måneder - og endelig baby Tucker. Familien optrådte forleden i tv-programmet The Today Show i USA, hvorfra billedet stammer.