Velkommen til Ude og Hjemmes podcast "Skru op for sex"

"Skru op for sex" er en podcast, hvor vi taler om alt fra parforhold, der trænger til et kærligt klap i numsen, jordskælvslignende orgasmer – eller i virkeligheden mangel på samme og videre til den meterhøje bølge af erotisk litteratur, der er fulgt i kølvandet på Fifty Shades of Grey-triologien.

Alt det du ikke kan se, når du hører vores podcast "Skru op for sex": Se dildoer, vibratorer, den erotiske litteratur og alt det andet legetøj, der kan være med at gøre hverdagen lidt ekstra hed

Mød vores vært og hendes gæst

Vores vært og lytternes talerør er Sebrina Hendrich, der har en kandidat i psykologi og som sidenhen har uddannet sig med speciale i kærlighed og relationer. Sammen med sin faste gæst, Helle Hartz, der har en sex- og samlivsbrevkasse i Ude og Hjemme, kommer de hele vejen rundt om og tværs igennem ugens emne.

Hvordan får du fat i vores podcast? 

Hvis du vil høre vores podcast på din mobil eller tablet skal du:

1: Gå ind på iTunes eller hent appen Podcasts på din smartphone. 
2: Søg på ”Skru op for sex”, vælg det afsnit du gerne vil høre og klik afspil.
3: Husk at abonnér på Ude og Hjemmes podcast "Skru op for sex" – så får du besked, når der er kommet et nyt afsnit.

 

Du kan også lytte til "Skru op for sex" lige her:

Hvorfor podcast?

Det helt særlige ved podcasts er, at du som lytter ikke er bundet til dit tv eller en anden form for skærm. Du har blot brug for et par høretelefoner, og så kan du høre Ude og Hjemmes podcast "Skru op for sex" på alle mulige tidspunkter. 

I bilen, i bussen, på cyklen, mens du vasker op, ordner vasketøj, smører ungernes madpakker til i morgen, når du har brug for en rygepause eller bare en pause fra hverdagens larm og støj.

Rigtig god fornøjelse!