Bodycombat

Find din yndlingsmotion med Line

Foto: Gregers Overvad

Hvad: Body Combat er et konditionsprogram, der er kampsportsinspireret. Der er spark, slag, blokeringer og bevægelser fra forskellige kampsports-stilarter, primært taekwondo, kungfu og boksning. Bodycombat har fast koreografi, dvs. at der ikke er noget freestyle. Alle bevægelser og øvelser er planlagt fra først til sidst i de 55 minutter, lektionen varer. Den samme lektion med samme koreografi kører i tre måneder, inden den skiftes ud.

Hvem: Bodycombat er for alle, der kan lide at få pulsen op. Der er både mænd og kvinder på timerne, og alle aldre er repræsenteret.

Hvor: I fitnesscentre.

Hvorfor: Det er rigtig god puls- og konditionstræning, samtidig med at det er sjovt og en god måde at komme ud med sine frustrationer og sin overskydende energi på.

Hvor ofte: Gerne to-fire gange pr. uge.

Bonus: Bedre kondition og stærkere krop. Bodycombat har dog mere fokus på konditionstræning end styrketræning, men jeg garanterer for, at man bliver øm bagefter, især i armene, hvis man har gået til den.

Pris: Prisen kan svinge meget, afhængigt af hvor du træner, og hvor du bor. De fleste træningscentre koster fra 200 kr. pr. måned, men det kan også findes både dyrere og billigere.

Vurdering: 4 ud af 5.

Info: combatfreak.dk

Læs også:
Bikiniklar-øvelse 1-11