Julie Berthelsen skal være mor igen

Julie Berthelsen er lige nu aktuel med bogen Sund Balance, hvor hun fortæller om, hvordan hun tog 25 kilo på under sin første graviditet - og også tabte dem igen. Nu er den populære sangerinde gravid igen, og denne gang er hun mere opmærksom på, hvad og hvor meget hun spiser.

Sangerinden Julie Berthelsen er i lykkelige omstændigheder. Det afslørede hendes lille treårige søn Casper Nanoq for nylig på Julies facebookside i en video. Den kommende storebror pegede stolt på sin mors mave og fortalte, at der lå en lille baby derinde.

Og det er da også en glad lille familie, der kan se frem til at blive udvidet med en lille ny til efteråret, fortæller Julie til Ude og Hjemme.

- Det er super dejligt, og vi glæder os rigtig meget. Men alle siger jo også, at ligeså skønt det er at have to børn, ligeså hårdt er det også. Så jeg tænker da over, hvordan det skal gå. Men vi har klaret det så fint med hver vores karriere og vores søn, så vi må bare klare det lige så vel med to børn, siger Julie Berthelsen.

Lige nu er hun aktuel med bogen Sund Balance, hvor hun fortæller om, hvordan hun tog mere end 25 kilo under sin første graviditet - og hvordan hun så også formåede at smide samtlige kilo igen. Og allerede nu kan hun mærke, at hun er mere opmærksom på, hvornår og hvor meget hun spiser - så det ikke tager overhånd som sidst, hvor hun tillod sig at spise alt, hvad hun havde lyst til og mere til.

- Indtil nu ligner denne graviditet meget min første i forhold til de kilo, jeg tager på. Det tegner jo ikke helt efter planen, men jeg lader det være ved det. Jeg kan ikke garantere mig selv, at jeg ikke tager 25 kilo på igen. Nu må vi se - uanset hvad så ved jeg jo, hvad der skal til, og hvad jeg skal gøre for at tabe mig igen efter fødslen.

 

I denne uges blad får du et tillæg med Julie Berthelsens lynkur, opskrifter og et interview med sangerinden, der fortæller om sit vægttab efter fødslen.