Prøv ny effektiv Sommer Suppekur

Fem dage med suppe, og du kan være helt sikker på, at tallet på badevægten er blevet mindre. Med den helt nye Sommer Suppekur er det lettere end nogensinde at tabe sig på rekordtid.

Slankere inden weekenden? Det er muligt med den helt nye, effektive Sommer Suppekur, hvor du fra mandag til fredag nemt kan tabe 4 kilo. Kuren tillader al den suppe, du har brug for for at føle dig mæt, og hver dag er der en ny spændende suppe, så din krop får den rette næring undervejs.

Få alle opskrifterne til Sommer Suppekuren i Ude og Hjemme nr. 26, der udkommer onsdag den 29. juni

Sød kartoffelsuppe med kalkunbacon

Ingredienser

1,2 kg sød kartoffel
6 stilke bladselleri
3 bdt forårsløg
1,8 l hønsebouillon
3 dl minimælk
Citronsaft
Stødt karry, salt og peber
6 skiver kalkunbacon
½ spsk. olivenolie
6 spsk. hakket persille

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i tern.  Skær selleri og forårsløg i mindre stykker Brug kun den hvide del af forårsløgene. Kom det hele i en gryde og hæld bouillon ved og bring det i kog. Lad det småkoge under låg, til alt er mørt, ca. 15 minutter. Blend det ensartet og rør mælk i. Smag til med karry, lidt salt og rigelig peber. Sæt suppen koldt i mindst 4 timer. Dup baconskiverne tørre. Varm en slip letpande op til godt varm. Tilsæt olien og rist bacon på begge sider, til det er sprødt. Server én skive bacon og 1 spsk. hakket persille pr. portion suppe. 

 

Få alle opskrifterne til Sommer Suppekuren i Ude og Hjemme nr. 26, der udkommer onsdag den 29. juni