Lyt dig slank med vægtterapi

Kan du opnå et varigt vægttab ved hjælp af meditation? Det mener psykoterapeut Vibe Korsgaard! Læs her, hvordan du gør

Har du også forsøgt dig med den ene slankekur efter den anden uden resultat? Eller er det lykkes at tabe de ønskede kilo - hvorefter du har taget på igen? Så er du ikke den eneste!

Psykoterapeut Vibe Korsgaard har stor erfaring med behandling af overvægtige via sin såkaldte vægttabsterapi og oplever, at mange misforstår mekanismerne ved et vægttab. De fokuserer kun på selve slankekuren og ikke også de følelser, som overdrevet madindtag kan være forbundet med.

Du kan købe og downloade Vibes lydfiler om vægttabsterapi HER>>
 

Om Vibe Korsgaard

Vibe Korsgaard har haft stor succes med sin vægttabsterapi i et større statsstøttet projekt i Køge Kommune i 2012.

84 % af deltagerne oplever, at psykoterapien har givet dem en større forståelse for de bagvedliggende årsager til deres vægtproblemer.

80 % mener, at de nu i høj grad er i stand til at leve sundt samt at bevare det ønskede vægttab.

73 % finder, at psykoterapien i høj grad bidrager til at opbygge og fastholde motivationen for vægttab.

Lær din spisetrang at kende

- Hvis du vil finde ud af, hvad er det, der fastholder dig i at være for tyk og får dig til at spise andet og mere, end det du har brug for, må du lære din spisetrang bedre at kende. Måske spiser du i virkeligheden for at dulme. For at undgå nogle svære følelser som f.eks. vrede, sorg, ensomhed og tomhed. Eller måske spiser du for at opnå en følelse af mere energi, ro, velvære eller måske en snert af lykke, skriver hun på sin hjemmeside.

Besøg Vibes hjemmeside HER >>

Hvis dette er tilfældet, spiser du i virkeligheden på en 'følelsesmæssig sult' - og det er en umættelig sult, understreger Vibe Korsgaard.

- Er du mon dybest set sulten efter sikkerhed, tryghed, kærlighed, omsorg, samhørighed eller anerkendelse, så vil mad, slik og kager ikke mætte dig. Men lige så snart du begynder at anerkende og tage hånd om de følelser, som du egentlig forsøger at undgå eller opnå ved at spise, vil du opleve, at du er fuldt ud i stand til at skelne mellem, hvad du har lyst til, og hvad du har brug for.

Herfra vil den eneste følelse og det eneste behov, du spiser på, være sult i klassisk forstand.

Du kan læse hele interviewet med Vibe Korsgaard på Slankeklubben.dk HER >>

Har du svært ved at 'lytte' til din sult og 'snakke' den væk, så har Vibe Korsgaard indtalt en række lydfiler, hvor hun ved hjælp af sin anerkendte vægttabsterapi hjælper dig til et varigt vægttab.Du kan læse mere om og købe Vibes lydfiler om vægttabsterapi HER>>