proteinkure

Alle artikler om proteinkure

I vores webshop finder du slankeguides til din slankekur med kostplaner, opskrifter kalorietabeller m.m.
Verdens Bedste Kur af Christian Bitz og Arne Astrup
Stenalderkost
Fire dejlige kvinder som alle har opnået et hurtigt vægttab med Dukan-kuren
Foto: Jacob Ljørring
Mannerup/Kate´s Joint
Foto: Colourbox

Har du hørt om proteinkur?
En proteinkur består, som du sikkert allerede har gættet, først og fremmest af proteinholdig kost. Det vil sige, at du med en proteinkur skruer ned for kulhdyrater og fedt og op for proteinerne.

En af fortalerne for proteinkur er Dr. Slank, Arne Astrup, som har videnskabeligt belæg for at anbefale en proteinkur.

En proteinkur vil være som at komme i himlen for dig, der elsker kød. Spiser du efter en proteinkur, er det nemlig vigtigt, at du får masser af proteiner, og dem får du ved at spise masser af kød, men også æg, bønner og linser, mens du følger din proteinkur.

En af grundene til at vælge en proteinkur er, at den er helt uden afsavn og askese. Når du følger en proteinkur, skruer du op for proteiner, frem for at skrue ned for noget, og din proteinkur vil faktisk slet ikke føles så slem.

En proteinkur er ikke noget quick fix, men en langvarig kostomlægning. Det lyder måske uoverskueligt, men når du først er i gang med din proteinkur, vil du opleve, at en proteinkur nærmest ikke føles som at være på slankekur.

Her på siden kan du læse mere om proteinkur og få dejlige opskrifter på lækker mad, som du gerne må spise, når du følger din proteinkur.

God fornøjelse!