Tilbud: Clairvoyance ved Anne-Marie Østersø + gratis tarothoroskop 2018

Hun har vist vejen til kærligheden, forudsagt aktiviteter samt rådgivet kendte danskere og erhvervsfolk i livets store beslutninger. Og Anne-Marie Østersø kan også hjælpe dig med livets store spørgsmål! Få fat i tilbuddet her og få svar om alt mellem himmel og jord.

Clairvoyant Anne-Marie Østersø lever af at fortælle, hvad hun ser. Det er hendes kald her i livet at give sin viden og sine syn videre. Gennem tiden er flere end 20.000 danskere blevet spået af Anne-Marie, og flere af landets største stjerner og erhvervsfolk spørger Anne-Marie til råds, ligesom hun bliver opsøgt af mennesker i dyb sorg og mennesker der står i svære dilemmaer.

Klar over sin skæbne

Kontakten til den anden side oplevede hun første gang som seksårig, mens hun først blev mere klar over sin skæbne som 14 årig. Anne-Marie er født i 1963 og har boet hele sit liv på Amager. Hun har beskæftiget sig professionelt med tarot og clairvoyance i 20 år og har spået flere end 20.000 danskere. Hun har optrådt på TV2 og TV3 og er kendt fra diverse ugeblade og magasiner. I Ude og Hjemme har hun sine faste sider – hver uge svarer hun på spørgsmål i brevkassen ”Mellem Himmel og Jord” samt så har hun to ugentlige telefonkonsultationer hvor hun svarer på spørgsmål.

Hun er forfatter til bøgerne ”Clairvoyanten – Mit liv som jeg ser det” og ”Tror du på spøgelser”. Find bogen her

Anne-Marie udbyder ydelser inden for Clairvoyance, Tarotlæsning/horoskop og Englehoroskop.

TILBUD: Få Clairvoyance ved Anne-Marie Østersø + gratis tarothoroskop 2018 til KUN 500 kr.

FÅ FAT I TILBUDDET HER