Ude og Hjemme Hos Dig

Fra 7. april og tre måneder frem er Ude og Hjemme på tur landet rundt. Du kan møde os 75 forskellige steder landet over. Vi giver hygge og under-holdning. Du fortæller os, hvad du synes om Ude og Hjemme.

Du kan møde os hos dit lokale Kvickly-supermarked, hvor vi parkerer vores store røde bus og rigger til med kaffebord og scene. Vi har nogle af Ude og Hjemmes profiler med på turen, så du kan møde Bubber, Peter Qvortrup Geisling, Jerk W. Langer, Anne-Marie Østersø eller Charlotte Højlund på vores tur gennem landet.

Vi hører tit, at alting foregår i København. Nu gør vi noget ved det og kører ud i hele landet under sloganet Ude og Hjemme Hos Dig. Så vi glæder os til, at du kigger indenfor i bussen eller bare kigger forbi din Kvickly for at se, hvad der sker. Vi vil rigtig gerne tale Ude og Hjemme med dig og fortælle dig om noget af det, vi går og laver i hverdagen. Du kan også være med i vores store konkurrence om gavekort og gaveposer.

Vi har også sørget for underholdningen. Sangerne Zindy Laursen, Louise Dubiel og Babou har delt turen mellem sig, og du kan se på udeoghjemme.dk, hvad der sker i netop din by, ligesom vores Facebook-gruppe vil være præget af Ude og Hjemme Hos Dig-turen.

Vi glæder os rigtig meget til at komme ud i landet og møde dig. Vi ses.

Med venlig hilsen