Ude og Hjemme nr. 45 er på gaden onsdag den 7. november 2018. God fornøjelse!

Vil du have Ude og Hjemme sendt til døren? Hent vores abonnementstilbud her

I dit Ude og Hjemme i denne uge får du...

Lægen, som har hjulpet mennesker med at dø: Jeg kan da ikke bare trække på skuldrene

Han har rådet folk til at trække en plasticpose over hovedet, lagt en trin for trin-selvmordsmanual på nettet, og så har han talt i telefon med utallige desperate mennesker, som ønskede at dø. 76-årige Svend Lings har i årevis kæmpet for at lovliggøre aktiv dødshjælp – en kamp, han har betalt en meget høj pris for.

[node:advert-in-body]

Louises mor var sød mod alle: Myrdet for at hjælpe

Inger Kristensen havde et stort og varmt hjerte. Det bankede specielt for mennesker, der havde det svært i livet. Dem ville Inger gøre alt for at hjælpe. Ulykkeligvis kostede den trang hende livet, da hun blev myrdet af sin syge nabo. Inden tragedien havde Ingers datter, Louise Hertz, tryglet politiet om hjælp.

Camilla falsk anklaget for vold og misrøgt: De tog min baby

Den dag, Camilla opdagede blå mærker på sin 2 måneder gamle søn, blev hun bekymret. Men da hun sad på hospitalet for at få ham undersøgt, fik hun en besked, der fik familiens verden til at styrte i grus. Lægerne mistænkte dem for at slå deres barn.

Engelbert Humperdinck: Den evige crooner

Han måtte i 10 år kæmpe for at slå igennem, og da det skete i 1967, bragede Engelbert Humperdinck igennem og solgte over de næste mange år 150 millioner plader. The King of Romance, som hans fans kalder ham, er stadig som 82-årig still going strong.

Har du deltaget i vores konkurrencer?

Du finder alle vores aktuelle konkurrencer her >>

Kender du letliv.dk? Her kan du læse om tidens populære kure og dele dine egne erfaringer med andre brugere.

Se videoerne om ugens blad på vores Youtube-kanal her >>

smugkig i bladet