Mellem himmel og jord

Anne-Maries brevkasse: Den evige single

29. februar 2016 af Anne-Marie Østersø
Skytten er 40 år og har aldrig haft en kæreste. Hun kommer fra en rig familie og kan derfor ikke forelske sig i hvem som helst.

Kære Anne Marie

Jeg er en kvinde på snart 40 år, der aldrig har haft en kæreste. Jeg er ikke jomfru, men jeg har aldrig været i et fast forhold. Jeg betragter mig selv som både pæn og begavet, men alligevel kan jeg ikke finde én at dele mit liv med.

Som årene går, føler jeg, at jeg bliver mere og mere vanskelig. I virkeligheden er der ikke nogen, som er god nok til mig. Jeg kommer ud af en rig og lidt snobbet familie, og derfor kan jeg ikke forelske mig i hvem som helst. Men jeg savner virkelig en kæreste. Hvad skal jeg gøre for at komme tættere på den drøm?

Kærlig hilsen Skytten

Kære Skytte
Til at begynde med skal du droppe tanken om, at du ikke kan forelske dig i hvem som helst. Du kan jo falde for en direktør, som om nogle år går kunkurs, eller du kan forelske dig i en kontanthjælpsmodtager, som ender med at tjene mere end dig.

Prøv at vælge med hjertet i stedet for at lede efter en rig mand. Det giver dig større chance for at finde kærligheden.

Der er måske også andet, du skal arbejde med, men du skal først og fremmest holde op med at lade dig styre af din familie.

Kærlig hilsen Anne Marie

Få svar på alt mellem himmel og jord af clairvoyant Anne-Marie Østersø hver uge i Ude og Hjemme.

Sponsoreret indhold