Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Er han min drømmemand?

25. april 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
Louise er glad for sin kæreste, men hun synes ikke, at forholdet udvikler sig. Han vil ikke flytte sammen med hende, og han ved ikke, om han vil have børn. Efterhånden er Louise i tvivl om, hvorvidt han er drømmemanden for hende. Clairvoyante Anne-Marie råder hende til at få en afklaring …

Hej Anne-Marie
Du får sikkert tusinde breve fra kvinder med kæresteproblemer, men nu får du også ét fra mig! Jeg har kendt en fyr i tre år, men vores forhold udvikler sig ikke. Forstået på den måde at vi ikke flytter sammen eller lægger fælles planer. Vi er præsenteret for hinandens familier, så det er ikke, fordi det er hemmeligt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han er tilfreds

Min kæreste mener, at vi har det godt, og derfor er der ingen grund til at tage skridtet videre. Men det vil jeg gerne, og jeg vil også have børn. Det har han endnu ikke taget stilling til. Vi er begge over 30 år, så jeg synes, det er ved at være på tide. Kan du se, om jeg får opfyldt mine drømme – eller er han slet ikke min drømmemand?
Venlig hilsen Louise

Få en afklaring

Kære Louise
Jeg synes, du skal tage den svære samtale en gang for alle, hvor du fortæller din kæreste om dine drømme og alt det, du vil med dit liv. Du har sikkert sagt det til ham før, men han må svare på, om han ser sig selv som en del af det eller ej. Hvis ikke, må du fortælle ham, at det ikke er ham, du skal være sammen med.
Det kan være, den udmelding får ham til at reagere, og ellers er han ikke din drømmemand. Sker det, er jeg sikker på, at der venter dig en anden drømmemand et sted derude, som vil giftes og have børn med dig. Jeg ved, det er svært, men du skal ikke spilde tiden på en, som har andre planer.
Kærlige tanker fra Anne-Marie

Sponsoreret indhold