Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Min mand er utro igen

10. juli 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panther Media
“Den ulykkelige” tilgav for flere år siden sin mands utroskab. Nu er det sket igen, og hun har efterhånden mistet tilliden til ham – men skal hun give ham en sidste chance? Clairvoyante Anne-Marie ser en anden mulighed…

Hej Anne-Marie
Jeg er på 30. år gift med min mand, som jeg elsker højt. Han var mig utro for mange år siden, men bekendte kulør og fortalte mig alt. Han sagde, at det var en fejl, og at det var mig, han elskede.

Han indrømmede alt

For en uge siden sagde han, at han skulle ud at spise med en kammerat. Jeg tog ud at handle, og der mødte jeg kammeraten. Chokeret tog jeg hjem uden at få handlet, og da min mand kom hjem, konfronterede jeg ham med det samme.

Han indrømmede alt, og vi talte længe sammen. Han har set en anden kvinde i en måneds tid og var virkelig ked af det. Han kunne ikke forklare, hvorfor han gjorde det.

Jeg har mistet tilliden til ham. Skal jeg forlade ham, selv om jeg elsker ham, eller skal jeg give ham en sidste chance? Jeg håber, du kan hjælpe?

Venlig hilsen Den ulykkelige

Flyt i sommerhus

Kære Ulykkelige
Jeg kan fortælle, hvad jeg ville gøre. Jeg ville pakke mine ting og flytte for mig selv en periode. På den måde kan din mand forstå konsekvensen af sine handlinger.

Hvis du nøjes med at tilgive ham endnu en gang, er jeg bange for, at han fortsætter med at være dig utro. Måske kan I låne et sommerhus et par måneder, hvor en af jer kan bo?

Bed ham om at tænke sig godt om og gør det klart, at hvis han er utro igen, er det slut mellem jer.

Hvis du tænker, at han i et sommerhus vil få bedre muligheder for at være sammen med elskerinden, har du ret. Men hvis han er det, har du svaret. Så skal du ikke være sammen med ham.

Jeg ved, det er hårdt, men du er nødt til at tage en pause. Min fornemmelse fortæller mig, at i sidste ende er det dig, der bestemmer, om I skal være sammen eller ej. Jeg sender dig et stort kram.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold