Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Min mor spiser for meget slik og kage

17. april 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
"Den bekymrede datter" er ked af, at hendes 87-årige mor spiser alt for meget slik og kage. Moren har taget på, og datteren er bange for, at helbredet tager skade. Clairvoyante Anne-Marie ser helt anderledes på det. Hvad mener du? Skal mor have frit slag med de søde sager?

Kære Anne-Marie
Min mor er 87 år, så mit problem lyder måske lidt mærkeligt: Men jeg er bekymret for, om hun spiser for meget chokolade og slik. Jeg kan se, at hun er blevet lidt større de senere år.

Hun siger selv, at hun bare nyder livet, men jeg er bange for, at hendes hjerte ikke kan holde til det. Jeg vil jo gerne have hende mange år endnu.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun klarer sig selv

Det er ikke, fordi hun vejer 100 kilo, men hvis hun fortsætter som nu, ender hun måske der. Har du et godt råd til mig? Hun er ellers frisk, går lange ture, klarer sig selv og har et godt helbred.
Kærlig hilsen En bekymret datter

Kære Bekymrede datter
Jeg synes, din mor har en alder, hvor hun skal gøre lige, hvad hun har lyst til. Hvis hun vil spise chokolade dagen lang, skal hun gøre det. Din mor er ved sin fulde fem, og du skriver, hun har et godt helbred og går lange ture, så kan det vel ikke være helt galt!

Jeg er ikke sundhedsekspert, men har alligevel en fornemmelse af, at din mor nok selv skal regulere det, hvis hun føler, det bliver for meget med de søde sager. Tag du trygt chokolade med til kaffen, næste gang du besøger din mor.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold