Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Misundelig på gravid veninde

5. december 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
Fisken har prøvet at blive gravid i over et år, og nu venter en af hendes gode veninder sig. Fisken kan næsten ikke holde ud at blive konfronteret med graviditeten, men hun er samtidig bange for at miste veninden, hvis hun ikke deltager i hendes glæde. Clairvoyante Anne-Marie har et konkret råd til fisken. 

Kære Anne-Marie
Jeg har en veninde, som er gravid, og det er selvfølgelig dejligt for hende. Samtidig har min kæreste og jeg prøvet at få et barn i over et år, og det er ikke lykkedes endnu.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Aflyser aftaler

Derfor er jeg lidt misundelig på min veninde, og jeg har aflyst vores aftaler.
Jeg tror, at hun har gennemskuet mig, og jeg er bange for at miste hende. Hvad kan jeg gøre for at holde på hende uden hele tiden at blive konfronteret med graviditeten? Jeg håber på svar.
Kærlig hilsen fisken

Tiltræk hendes energi

Kære fisk
Jeg synes, du skal sørge for at se en masse til din veninde, for jeg tror på, at når du er tæt på hende og hendes energier, vil du selv blive mere frugtbar.
Vi vælger tit den forkerte vej og undviger det, der er godt for os. Hvis man er single, er man ofte sammen med andre singler, selv om man ønsker at finde kærligheden. Det samme gælder barnløse, der gerne vil være forældre og så videre. Men jo mere du er sammen med din gravide veninde, jo mere af hendes energi vil du tiltrække, og det samme gør sig gældende i andre af livets forhold.
Du skal ikke holde dig ikke tilbage. Jeg kan samtidig fortælle, at du bliver gravid i 2022, så glæd du dig både på hendes og dine egne veje.
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold