Mellem himmel og jord

Clairvoyante Anne-Marie: Du stiller for store krav

17. juli 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panther Media
Jomfruen er 50 år og har kun haft en enkelt kæreste. Hun er næsten ved at opgive og vil vide, om clairvoyante Anne-Marie kan se, om den eneste ene overhovedet findes for hende. 

Kære Anne-Marie
Mon jeg finder kærligheden? Jeg er en kvinde på 50 år, som kun har haft én kæreste i hele mit liv. Det var for cirka 12 år siden, og forholdet varede kun et år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skal jeg acceptere at være alene?

Mon det er tid til, at jeg accepterer at der ikke er nogen mand til mig? Jeg trives fint i mit eget selskab, men alligevel vil jeg gerne have en at gå lange ture med og så videre.

Er han derude et sted, og ved du måske, hvor jeg skal lede efter ham?
Venlig hilsen jomfruen

Vær nysgerrig og åben

Kære jomfru
Jeg tror, du stiller alt for store krav til den mand, du vil give dit hjerte.

Derfor vil jeg råde dig til at tænke over, hvad der er vigtigst for dig. Du har gennem tiden mødt mænd, der kunne være kærestepotentiale, men de har ikke lige passet ind i din skabelon, og så har du droppet dem.

Tænk dig om en ekstra gang i stedet for at være afvisende med det samme.
Ifølge tarothoroskopet rammer du det, jeg kalder “de elskendes år” i 2023, og der betyder, at du har gode muligheder for at møde kærligheden.

Næste gang, der står en mand foran dig, skal du være mere nysgerrig og åben. Det kan jo være, at han ved andet øjekast indeholder netop det, du søger ...
Kærlig hilsen Anne-Marie

Sponsoreret indhold