Anne-Maries brevkasse: Min mand lyver

Hun tror, manden har en affære og overvejer at hyre en detektiv. Anne-Marie Østersø har et godt råd.

Kære Anne-Marie
Jeg er overbevist om, at min mand lyver, men jeg ved ikke, om han har en affære. Han kommer senere hjem, end han plejer, og hans undskyldning er, at han arbejder over. Jeg ved, at det ikke passer, og jeg har overvejet at sætte en detektiv på ham. Men det er måske også at gå for vidt.

LÆS OGSÅ: Tony var døden nær: Nu leger han igen

Hvem er Finn

Han får mange sms’er fra det samme nummer. Afsenderen står som ”Finn”, men det tror jeg ikke på. Det er et hemmeligt nummer, så jeg kan ikke tjekke det. Vores sexliv er gået i stå, og det har ellers aldrig været noget problem.
Min veninde siger, at han må have en affære, men indtil videre har jeg ladet tvivlen komme ham til gode. Er jeg naiv, og hvad skal jeg gøre?

Hilsen Fisken

LÆS OGSÅ: Ledte efter ferie-flirt i 23 år

Lad ham ringe til Finn

Kære Fisk
Der er meget, der tyder på, at der foregår et eller andet, og det skal du naturligvis have opklaret. Jeg synes, at du skal fortælle din mand om dine bekymringer. Du kan samtidig bede ham om at ringe op til denne Finn, hvor det er dig, der hører, hvad der bliver sagt i den anden ende. Når du ved, hvem telefonen tilhører, må du finde ud af, hvordan du vil reagere.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Clairvoyant Anne-Marie Østersø giver svar på alt mellem himmel og jord hver uge i Ude og Hjemme.