Brev til Mimi: Min kæreste vil ikke have børn

Tyren er meget forelsket i sin kæreste, og de taler om at købe hus sammen. Der er bare det problem, at han ikke vil have flere børn, og det er et stort ønske for Tyren at blive mor. Kæresten har en søn, mens Tyren er barnløs. Hvad skal hun stille op?

Kære Mimi
Jeg har fået et problem, som jeg gerne vil høre din mening om. Jeg er lige fyldt 40 og har ingen børn. For to år siden mødte jeg en fire år ældre mand, som jeg er meget glad for. I begyndelsen var det et lidt løst forhold, men efterhånden er vi et fast par, og jeg elsker ham højt.

For sent at finde en ny mand

Vi har talt om at købe hus sammen. Min kæreste har en teenagersøn fra et tidligere ægteskab, og da vi begyndte at tale om huskøb, sagde han, at det ville være godt med et værelse til sønnen.
Jeg har egentlig aldrig ønsket at få børn, men pludselig føles det som et stort behov for mig. Måske fordi jeg har mødt manden i mit liv. Jeg har nævnt det for min kæreste, men han troede, at jeg sagde det for sjov! Han lagde ikke skjul på, at han under ingen omstændigheder vil have flere børn, for han ser frem til, at vi skal hygge os, rejse sammen og dyrke vores interesser.
Nu aner jeg ikke, hvad jeg skal stille op. Ønsket om at blive mor er blevet stærkt for mig, men jeg har ikke lyst til at opgive min kæreste. Desuden er min alder jo en hindring, hvis jeg skal jeg ud og finde en ny mand. Både min søster og min veninde siger, at jeg skal opgive tanken og nyde livet med min dejlige kæreste. Kan du ikke give mig et råd?
Hilsen Tyren

LÆS OGSÅ: Jeg har valgt børn fra

Barn eller kæreste

Kære Ven
Det er et stort dilemma, og det er svært for mig at vurdere, hvor meget din kæreste betyder i forhold til ønsket om et barn. Hvad er vigtigst for dig?
Du skal dog huske, at du ikke behøver at have en kæreste for at få et barn, men kan vælge at blive singlemor. Gør du det, er det dog nok farvel til din kæreste.
I forhold til din kærestes søn er jeg ikke i tvivl om, at I skal indrette et værelse til ham, så han føler sig velkommen, når han besøger jer. Kan den unge dreng måske gøre det ud for en reservesøn? Under alle omstændigheder skal du gøre alt for at få et godt forhold til ham.
Du er 40 år, og det var jeg også, da jeg fik min yngste søn. Biologisk er der ingen hindringer, men jeg tror, du kommer til at give afkald på kæresten, hvis du vil være mor. Der er ingen nem løsning: Du må vælge mellem barn og kæreste.
Kærligt talt Mimi