Brev til Anne-Marie: I klemme mellem mor og stedfar

Krebsen føler sig klemt mellem sin mor og stedfar. Hun kan ikke fordrage stedfaren, og det vil hendes mor ikke acceptere. Hun mener, at datteren er jaloux. Clairvoyante Anne-Marie er dog ikke i tvivl om, hvad der foregår.

Kære Anne-Marie
Jeg er en pige på 17 år, som er kommet lidt i klemme mellem min mor og hendes kæreste. Jeg kan simpelthen ikke fordrage ham, og det gør min mor ked af det. Hun siger, hun elsker ham højt.

Han drikker for meget

Jeg kan ikke lade, som om jeg kan lide ham, for jeg mener, at drikker alt for meget, og at min mor bliver misbrugt af ham.

Min mor siger, jeg er jaloux, men det er jeg ikke. Jeg ville ønske, min mor fandt en anden mand.

Min mor drikker heldigvis ikke, og jeg kan ikke forstå, at hun accepterer hans misbrug.
Kærlig hilsen krebsen

Hun er forblændet af ham

Kære krebs
Jeg kan fuldt ud forstå dig, men din mor er desværre forblændet af sin kæreste, og derfor tror hun fejlagtigt, du er jaloux. Hvis din mor mærkede efter, ville hun indse, at hendes kæreste ikke god for hende. Du har ret i, at han misbruger hendes kærlighed.

Det er desværre et mønster, din mor kender alt for godt. Det bedste ville være, hvis hun var alene i en periode, hvor hun sørgede for at løfte sit selvværd. Dermed kunne hun tiltrække mænd, som ville hende det bedste.

Jeg synes, du skal vise hende mit svar. Hun er velkommen til selv at skrive til mig. Du kan desværre ikke gøre så meget andet.

Mange kærlige tanker fra Anne-Marie