Brev til Anne-Marie Østersø: Hendes nærighed rammer børnene

En læser er sur på sin kusine, der bruger en masse penge på sig selv, mens hendes børn må undvære. Clairvoyante Anne-Marie mener, at der er en årsag til kusinens nærighed. Læs hendes råd her ...

Kære Anne-Marie
Min kusine er meget nærig i forhold til sine børn. De kan ikke gå til sport, for det er for dyrt, og de får altid små gaver til jul og fødselsdag. Til gengæld forkæler hun sig selv med ansigtsbehandlinger, frisør, fitnesscenter og dyre restaurantbesøg – ja, jeg kunne blive ved.

Ingen penge til fodbold

Jeg har ondt af børnene, fordi hun bruger alle sine penge på sig selv. Hun er alenemor og fortæller altid, hvor dyrt det er. Men selv om jeg er i et forhold, har jeg ikke råd til alt det, hun giver sig selv. Skal jeg påtale det over for hende? Jeg synes især, det er synd for dem, at de ikke må gå til sport. Hendes dreng er ellers dygtig til at spille fodbold. Min mand har foreslået, at vi betaler for ham, men det er jo ikke rimeligt, når hans mor har penge nok. Skal jeg lukke øjnene, eller hvad synes du?
Kærlig hilsen Kusinen

LÆS OGSÅ: Min mand er nærig

Bland dig

Kære Kusine
Jeg forstår din harme over, at din kusine lever i sus og dus og alligevel ikke har råd til at sende sin dreng til fodbold. Det er slet ikke rimeligt, og jeg ville nok ikke have kunnet lade være med at blande mig. Jeg ville spørge hende, om det ikke var bedre, at børnene fik lov til at gå til noget i deres fritid fremfor at hun forkæler sig selv.
Hendes opførsel dækker selvfølgelig over det underliggende problem, at din kusine har et meget lavt selvværd og gør, hvad hun kan for at finde en mand. Men som vi alle ved, tæller det indre mere end det ydre.
Måske har din kusine haft dårlige oplevelser med mænd, og det skal bearbejdes. Det vil hjælpe hende med at løfte selvværd og få hende til at indse, at hun skal investere i sine børn.
Jeg synes, du skal vise hende dit brev til mig og mit svar. Så har du gjort, hvad du kunne. Lad os håbe, hun tager det til sig, og hendes søn får lov at spille fodbold. Jeg ser også et talent i ham.
Kærlig hilsen Anne-Marie