Brev til Anne-Marie Østersø: Kan jeg tillade mig at skælde min veninde ud?

"Den ensomme" har familie og en god veninde, men hun føler sig alligevel meget alene. Hun ville gerne være mere sammen med veninden, der dog ikke har overskud til at ses oftere. "Den ensomme" har imidlertid opdaget, at veninden prioriterer andre venner, og hun vil vide, om hun kan tillade sig at skælde veninden ud for ikke at være opmærksom nok på hende. Clairvoyante Anne-Marie råder hende til at prioritere helt anderledes ...

Kære Anne-Marie
Jeg er en kvinde på 45 år, som har en smule familie og en god veninde. Jeg mangler dog kontakt, og jeg har spurgt min veninde, om vi ikke kan ses oftere. Det har hun ikke overskud til, og det samme siger min bror og hans kone.

Jeg blev jaloux

Jeg føler mig ensom, og det gjorde jeg også før corona.
Jeg synes godt, min veninde kunne komme med flere forslag og være mere opmærksom på mig. Jeg har et godt job, men er også lidt ensom på arbejdspladsen.
Sidst jeg talte med min veninde, blev jeg sur på hende. Hun skulle besøge en anden veninde, og det gjorde mig jaloux. Hvad skal jeg gøre? Og kan jeg overhovedet tillade mig at skælde min veninde ud for ikke at ville se mig oftere? Jeg håber at høre fra dig.
Mange hilsner fra Den ensomme

LÆS OGSÅ: Brev til Mimi: Min veninde har såret mig

Du møder kærligheden

Kære Den ensomme
Man skal aldrig sætte alle sine penge på den samme hest, og her har du sat alle ”pengene” på din veninde, og nu lever hun ikke op til dine forventninger.
Det er ikke din venindes skyld, for det er dig, der skal have flere bekendtskaber. Jeg ved godt, at jeg får det til at lyde nemmere, end det er. Men når verden åbner sig igen, skal du være mere opsøgende. Du kan kaste dig over efteruddannelse eller kurser. Måske ved du ikke, hvad det skal være, men kig dig omkring. Jeg er sikker på, der er noget, du vil finde sjovt og spændende.
På den måde vil du komme ud blandt andre og skabe nye relationer – og måske finder du også kærligheden. Jeg håber ikke, du helt har opgivet den, for der er en mand, der venter på dig.
Kærlig hilsen Anne-Marie