Brev til Anne-Marie Østersø: Min mor bliver misbrugt

Leah kan ikke fordrage sig stedfar, som hun føler misbruger moderen. Men Leahs mor kan ikke se hans fejl, og hun er ked af modviljen. Clairvoyante Anne-Marie er på Leahs side, og hun har et råd til hende.

Kære Anne-Marie
Jeg er en ung pige på 15 år, og jeg kan ikke med min mors kæreste. Jeg kan simpelthen ikke fordrage ham, og det gør hende ked af det, for hun elsker ham højt.

Han drikker for meget

Men jeg kan ikke lade, som om jeg kan lide ham, for jeg føler, at han drikker for meget, og at min mor bliver misbrugt. Jeg håber på at få et svar.
Kærlig hilsen Leah

LÆS OGSÅ: Jeg var altid bange

Hun er forblændet af ham

Kære Leah
Du er 15 år og skulle slet ikke have den slags problemer. Jeg kan fuldt ud forstå dig, men din mor er desværre forblændet af ham. Hvis din mor mærkede efter, ville hun indse, at han ikke er god for hende, og at han misbruger hendes kærlighed.
Det er desværre et mønster, din mor kender alt for godt. Jeg tror også, at din biologiske far drak for meget.
Din mor skal ud af det forhold, og det ved hun godt inderst inde. Jeg synes, du skal vise hende mit svar og se, hvad der sker. Mere kan du ikke gøre.
Jeg håber, du har nogle andre voksne omkring dig, som du kan snakke med, og ellers er du velkommen at skrive til mig igen. Du må også gerne skrive og fortælle, hvad din mor sagde, da du viste hende brevet. 
Mange kærlige tanker til dig, Anne-Marie