Brev til Anne-Marie Østersø: Min søn er psykisk syg

Jydens søn er psykisk syg, og hun er meget bekymret for, hvordan det skal gå ham. Lige nu drejer hele hendes tilværelse sig om at holde ham på benene, og hun ved ikke, hvor længe hun kan holde til det. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her ...

Kære Anne-Marie
Jeg har en søn, som har flere diagnoser, og jeg er bekymret for, hvordan det skal gå med ham i fremtiden. Nogle gange er jeg helt bange for ham, selv om han er mit eget kød og blod. Det er også derfor, jeg nu er alene på sjette år. Jeg tør slet ikke lukke en mand ind i mit liv.

Indlagt på psykiatrisk hospital

Min søn har været indlagt på et psykiatrisk hospital, men jeg synes ikke, det hjælper.
Kan du se, hvordan det går os? Lige nu sætter jeg alt til side for min søn. Det er meget hårdt, og jeg ved ikke, hvor længe jeg kan holde til det.

Mange hilsner Jyden

LÆS OGSÅ: Caroline er skizofren: Jeg er psykisk syg, men først og fremmest menneske

Du skal have dit liv tilbage

Kære Jyde
Åh, det lyder virkelig, som om du har brug for verdens største kram, så det er hermed givet.
Det er hårdt at have et psykisk sygt menneske i familien, og jeg ved ikke, om du overhovedet får den hjælp, du har brug for. Jeg synes, du skal tale med din egen læge og høre om dine muligheder. Selv om din søn er syg, har du brug for at leve et nogenlunde normalt liv. Det vil også give dig energi til at støtte din søn.
Du skal have psykologhjælp, og derudover vil jeg anbefale dig at finde ligestillede, du kan tale med. Det virker måske uoverskueligt, men det vil være godt for dig at møde nye mennesker.
Jeg kan desværre ikke se, hvordan det går din søn, for jeg ser ikke på helbredet. Men jo bedre du har det, jo flere kræfter har du til at kæmpe for din søn. Jeg håber, det giver mening, og jeg sender endnu et stort kram i din retning.

Kærlige tanker fra Anne-Marie