Brev til Anne-Marie Østersø: Min søn lyver, stjæler og tager stoffer

En fortvivlet mor skriver til Anne-Marie Østersø, fordi hendes søn lyver, stjæler og tager stoffer. Han er 25 år, men vil ikke tage ansvar for sit liv, og moderen er bekymret for hans fremtid. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her ...

Kære Anne-Marie
Vi har en søn på 25 år, der har mange problemer. Jeg ved snart ikke, hvor jeg skal begynde, men jeg prøver: Han er begyndt på to uddannelser, som han har droppet ud af. Nu skal han i gang med den tredje.

Snydt for sin løn

Han lyver, stjæler, tager stoffer og pjækker fra sit arbejde, og han tager i det hele taget ikke ansvar for noget som helst. Han holdning er, at det nok skal gå.
Derudover har hen ikke fået løn i et halvt år, fordi der var sket en fejl. Han skulle have pengene nu, men de er ikke kommet, og fagforeningen kigger på det. Kan du se, om han får sin løn?
Han har en kæreste, men mon ikke hun også snart bliver træt af alle hans løgne? Jeg er virkelig bekymret og fortvivlet over, hvordan det skal gå ham.
Kærlig hilsen En fortvivlet mor

LÆS OGSÅ: Gitte fik mig ud af kriminaliteten

Han manipulerer med jer

Kære Fortvivlede mor
Jeg tror desværre ikke, din søn får flere penge, for jeg har en stærk fornemmelse af, at han lyver om dem. Enten har han allerede modtaget pengene, eller også har han slet ikke arbejdet og er dermed ikke berettiget til de penge.
Du mener, at han snart må vågne og tage ansvar. Men det samme gælder for dig: Du må indse, at din søn har et misbrug og skal han have professionel hjælp. Lige nu manipulerer ham med jer alle sammen.
Jeg er ked af at sige, at jeg ikke tror på, at han kan gennemføre uddannelsen medmindre han får hjælp. Derfor vil jeg anbefale dig at tage fat i en misbrugskonsulent. Jeg ønsker dig og din familie og ikke mindst din søn det allerbedste.
Stort kram fra Anne-Marie