Brev til Anne-Marie Østersø: Min veninde stjal min mand

Tyren er blevet forladt af sin mand, fordi han forelskede sig i en anden. Men ikke nok med det, for den anden kvinde var tyrens veninde. Tyren så ikke veninden som en trussel, for hun er meget overvægtig. Hun vil vide, om manden fortryder. Læs clairvoyante Anne-Maries svar her ...

Hej Anne-Marie
Jeg håber, du vælger mit brev, for jeg har virkelig brug for et svar fra dig.
Jeg har levet med den samme mand i 30 år, men han har valgt at forlade mig til fordel for en anden. Han har været fair over for mig både i forhold til økonomien og ved at være ærlig over for mig, så snart han var sikker i sin sag.

Hvad ser han i hende?

Jeg elsker ham dog stadig og har et lille håb om, at han kommer tilbage – men jeg ved godt, at jeg nok er naiv!
Mit problem er ikke, at han er gået fra mig, men at han har fundet sammen med en af vores veninder, som blev skilt for nogle år siden. Jeg havde tænkt over, at hun tit kom i vores hjem, men jeg så hende ikke som en trussel. Hun er en stor dame, som nok vejer over 100 kilo, og jeg forstår slet ikke, hvad han ser i hende, når han har mig. Jeg er normalvægtig og holder mig efter sigende godt. Selv mine børn undrer sig over, hvad han skal med den ”store ko”. Jeg ved, det lyder grimt, når jeg skriver det, men jeg er indebrændt over det. Kan du se, hvorfor han er faldet for hende, og om han kommer tilbage?
Mange hilsner fra tyren

LÆS OGSÅ: Jeg elsker min utro ægtemand

I er vokset fra hinanden

Kære tyr
Nu er det jo ikke udseendet alene, som afgør, hvem vi forelsker os i. Jeg tror, din mand har savnet nærhed, og det har han fået fra jeres veninde. Hun har taget imod ham med åbne arme, og hun er ikke typen, der vil styre alting. Det fornemmer jeg, at du gerne vil.
Du må ikke misforstå mig, for det er trist for dig og tarveligt af din veninde at tage din mand.
Det kan hun dog kun, fordi han er med på det. Kærligheden kan vi ikke altid styre, I var vokset fra hinanden, og så har din mand grebet en ny chance.
Du får også en chance til, når du er klar. Du vil få lyst til at date igen, og jeg ser dig med en anden mand. Jeg fornemmer ikke, at din eksmand kommer tilbage til dig.
Jeg sender dig et stort kram og styrke til at gå den svære tid igennem, og jeg lover, at der er lys for enden af vejen.
Kærlig hilsen Anne-Marie