Brev til Anne-Marie Østersø: Mine svigerforældre gør forskel på børnene

Vædderen er ked af, at hendes svigerforældre gør forskel på børnene. De har ellers altid været glade for hendes søn fra et tidligere forhold, men efter at hun og hendes mand har fået en fælles datter, der jo er deres biologiske barnebarn, bliver hun favoriseret. Vædderen vil vide, om hun skal sige noget til dem eller lade det ligge. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her ...

Hej Anne-Marie
Jeg har en søn fra et tidligere ægteskab og en datter med min nuværende mand, som jeg har været sammen med i syv år.
Mit problem er, at jeg synes, mine svigerforældre gør forskel på børnene. De har kendt min søn, siden han var 18 måneder, og har altid taget ham til sig. Men efter at min mand og jeg har fået et fælles barn, og min mands bror også har fået en datter, føler jeg, at der bliver gjort forskel.

Dyrere julegave

For eksempel holdt vi jul med dem, og der havde de købt for omkring omkring 700 kroner til hver af deres børnebørn, mens min søn – som ganske vist var hos sin far juleaften – fik for 300 kroner.
Jeg vil nødig lyde utaknemlig, men min søn er ikke dum, og han kan godt se, at hans lillesøster har fået en dyrere gave. Jeg har talt med min mand om det, og han mener, vi skal lade det ligge.
Min eksmands forældre er søde og giver både deres eget barnebarn og min datter julegaver, og de får for samme beløb. Det er stort gjort af dem.
Skal jeg sige noget til min mands forældre?
Kærlig hilsen Vædderen

LÆS OGSÅ: En læser fortæller: Svigermor flyttede med

Børn skal behandles lige

Kære Vædder
Ja, jeg synes, du skal sige højt, hvad du tænker. Som du skriver, er din søn jo ikke dum, og han kan godt se, der er forskel på gaverne.
Begynd med at tage en snak med din mand, hvorefter han måske kan lade et par ord falde til forældrene. Efter min mening skal børnene have for nogenlunde samme beløb.
Kærlig hilsen Anne-Marie