Brev til Anne-Marie Østersø: Tør jeg mødes med min ekskæreste

En vordende far har fået en sms fra sin ekskæreste, der gerne vil mødes med ham. Men han er bange for, at han vil lade sig friste til utroskab, hvis han ser hende. Også selv om han ved, at det aldrig bliver de to. Læs Anne-Maries svar til ham her ....

Kære Anne-Marie


Jeg er en mand, som er lykkeligt gift, og vi venter vores første barn. For mange år siden så jeg en kvinde, som jeg var rigtig glad for, men hun valgte at bosætte sig i udlandet. Hun har dog været hjemme et par gange, og hver gang har vi set hinanden og er endt i hendes seng.


Det er tre år siden, jeg sidst så hende, og i mellemtiden er jeg blevet gift og skal være far. 
Nu har hun skrevet til mig og fortalt, at hun kommer til Danmark om en uge. Hun vil gerne møde mig. Tør jeg det? Og hvad vil det ende med? 
Jeg elsker min kone, men jeg føler mig fristet af at se den anden, selv om jeg ved, at hun forsvinder ud af mit liv igen. Hvad vil du råde mig til?

Mange hilsner fra
Den kommende far

LÆS OGSÅ: Utroskab ødelagde mit liv

Kære Kommende far

Alene det, du underskriver dig ”kommende far” siger det hele. Du har en familie, som du skal tage dig af, og derfor skal du glemme alt om din flirt.


Du ved ligeså godt som jeg, hvordan det vil ende, hvis du mødes med hende. Jeg vil råde dig til at skrive til hende og fortælle, at du er gift og venter et barn. Så tror jeg, at hun mister interessen.


Pas på din familie, for den er nem at miste, hvis ikke du holder dig i skindet.

Kærlig hilsen
Anne-Marie