Brev til Anne-Marie: Veninden er krævende

Skytten føler sig presset af sin veninde, som gerne vil ses oftere. Eftersom skytten er gudmor til venindens barn, mener veninden, at skytten bør prioritere hende og barnet. Clairvoyante Anne-Marie er ikke enig. Mener du, man har et særligt ansvar for sine gudbørn?

Kære Anne-Marie
Jeg er en periode i mit liv, hvor jeg ikke har overskud til andet end at passe mit job og være sammen med min datter. Jeg har en veninde, hvis barn jeg er gudmor til. Veninden vil gerne have, at vi er sammen hele tiden, men selv om jeg gerne vil se dem, orker jeg det ikke.

Dårlig samvittighed

Kan du se, hvordan jeg kan få mere overskud? Min veninde giver mig dårlig samvittighed og minder mig hele tiden om, at jeg gudmor til barnet.
Venlig hilsen skytten

Hun stjæler dit overskud

Kære skytte
Jeg tror, du bruger alt for meget energi på den veninde og hendes barn, og det er dem, der stjæler dit overskud. Du skal lære at sige endnu mere fra, end du gør nu. Jeg fornemmer, at I har daglig kontakt og ses mange gange om ugen. Det skal du ændre. Selv om du er gudmor, har du ikke ansvar for barnet.

Du skal begynde at sige mere fra. Hvis din veninde beklager sig, må du fortælle hende, at du mangler overskud og gerne vil have tid til andet end jeres samvær. Hvis hun ikke har forståelse for det, skal I ikke være veninder. Jeg håber, I finder ud af det.
Kærlig hilsen Anne-Marie