En læser fortæller: Han kunne have været perfekt for mig

Thomas havde det hele, men jeg tændte ikke på ham...

Jeg vidste straks, at jeg kunne lide ham

I november sidste år var jeg inviteret til adventshygge hos en veninde, og det undrede mig, at der duftede af flæskesteg, da jeg ankom. Hun kan nemlig ikke lave mad, men afslørede grinende, at hun havde fået en af sin storebrors venner til at lave mad. 

Vennen præsenterede sig som Thomas, og der skete ligesom noget, da han gav mig hånden. Hans blik blev ved med at søge mit, men han blev forlegen, når jeg kiggede tilbage, og jeg vidste straks, at jeg kunne lide ham. Thomas var kok og så ret godt ud, og jeg fulgte fascineret med i den øvede måde, han håndterede stegen, sovsen og alt det andet på. Vi talte sammen resten af aftenen, og han bad om mit nummer, da vi sagde farvel. 

En læser fortæller: Min datters kæreste var voldelig

Nogle dage senere skrev han til mig og spurgte, om jeg ville med ud og købe ind til en privat julefrokost, han skulle lave mad til. Selskabet skulle holdes lørdag aften, og han hentede mig dagen før, for der var nogle retter, han skulle forberede. 

Vi kørte byen rundt for at finde det, han skulle bruge, og han tog mig med i små specialbutikker, jeg ikke anede fandtes. Om aftenen havde han arrangeret, at vi skulle spise på en lille, charmerende restaurant, en af hans venner ejede, og jeg følte, at jeg havde haft den bedste dag længe og var ved at forelske mig. Jeg tænkte også, at han kunne blive en fantastisk far for de børn, jeg gerne ville have. 

Kram i stedet for kys

Thomas skulle arbejde i restauranten nytårsaften, og han spurgte, om jeg havde lyst til at komme forbi køkkenet en time inden lukketid. Så kunne vi følges til den fest, vi begge var inviteret til, og han havde en stribe tallerkner klar til mig, da jeg kom. 

Der var retter med østers, kaviar og jomfruhummer, og han drillede mig, da jeg sagde, at jeg aldrig havde smagt østers eller rigtig kaviar før. Jeg sad i et hjørne og spiste, mens kokke og tjenere klarede det sidste, og det var en kæmpeoplevelse at være en flue på væggen i et travlt køkken. Jeg var ved at få champagnen galt i halsen af grin, for deres indbyrdes jargon var både grov og morsom. 

Vi var sammen det meste af natten, og han ville gerne kysse mig, da festen sluttede. Det var der, jeg opdagede, at det slet ikke var noget, jeg havde lyst til. Jeg gav ham et kram i stedet, og jeg spekulerede over, hvad der var galt, da jeg sad i taxaen på vej hjem. 

En læser fortæller: Netdating gav min selvtillid et hak

Thomas var en af de dejligste, sjoveste og mest spændende mænd, jeg nogensinde havde mødt, og tænk at starte det nye år på den måde. Jeg kunne mærke, at han var vild med mig, og han havde strålet, da jeg trådte ind i køkkenet. 

Problemet var bare, at jeg overhovedet ikke var fysisk tiltrukket af ham. Alligevel sagde jeg ja, da han tilbød at komme forbi den 1. januar, og jeg betragtede ham, mens han lavede mad til os. Jeg holdt enormt meget af ham, og jeg ønskede af hele mit hjerte, at vi kunne indlede et rigtigt forhold. Thomas spurgte, om han måtte overnatte, og jeg tænkte, at det måtte have en chance. 

Han forstod ingenting

Han var sød og kærlig, men det fungerede bare ikke for mig. Uanset hvor gerne jeg ville det, krympede jeg mig, når han rørte ved mig. Thomas fornemmede det naturligvis, og han tog det med stor værdighed, men han forstod ingenting, og han ville selvfølgelig gerne vide, hvad der var galt. Om jeg havde en anden? 

Jeg vidste, at sandheden ville såre ham, og det havde han ikke fortjent. Hvis det stod til mig, kunne vi sagtens blive ved med at ses som venner, men han ville mere end det. Jeg ville jo også selv have en kæreste, jeg havde lyst til mere end bare at holde i hånd. 

En læser fortæller: Han er dobbelt så gammel som mig

Derfor løj jeg og sagde, at jeg var ved at genoptage forholdet til en ekskæreste, som havde været udsendt som soldat. Det var en stor sorg, at jeg måtte slippe Thomas, men jeg ved, at det var det eneste rigtige – ikke mindst for ham. Og jeg er stadig single.

Send din egen historie til [email protected] - vi garanterer anonymitet.