Annonce

Travl morgen? Her er cremen der trænger ind på 15 sekunder

Skal du gøre børnene klar om morgenen? Skynder du dig altid hjem efter træningen? Og har du ikke tid til at vente på at kropscremen tørrer ind? Med denne gelcreme kan du hoppe i tøjet 15 sekunder efter, uden at føle dig klistret. Genialt efter vores mening!

Få fugt i en fart 

Vidste du, at 35 procent af alle kvinder ikke smører sig ind om morgenen på grund af tidsmangel? Jeps, den er god nok! Og vi kender det jo godt selv. 

Heldigvis er der hjælp at hente til de vintertørre ben, der ikke har fået den nødvenlige fugt og pleje. Med Body Yogurt kan du hoppe i tøjet 15 sekunder efter, du har smurt dig ind, og så giver den masser af fugt. Perfekt til dig, der har en travl hverdag.  

Selv om kroppen har brug for fugt, kan det nemlig være svært at nå, når man har travlt om morgenen. Men nu har The Body Shop fundet en lækker løsning, der giver let fugt i helt op til 48 timer. Med den nye Body Yogurt får din krop masser af fugt takket være en forfriskende gelcreme-formulering, der blandt andet indeholder hyaluronsyre. 

Den lette creme har også glycerin af vegetabilsk oprindelse i, hvilket gør din hud glat og giver den en skøn glød. Body Yogurt gør dig også godt, hvis du har følsom hud eller gerne vil have en creme, der er 100 % vegansk. Ikke nok med det er du også med til at gøre lokalsamfund flere tusinde kilometer væk godt. De lever nemlig af deres samarbejde med The Body Shop takket være fair trade-ingredienser i cremen. Cremen fås i fem dufte og koster 95 kr.

Og andre er enige...

  • 87 % er enig i at produktet absorberes øjeblikkeligt **
  • 86 % er enig i at konsistensen ikke klistrer **
  • 3 ud af 4 er enig i at man kan tage jeans på lige efter man har brugt produktet **

**Brugerundersøgelser med 104 mænd og kvinder

Find nærmeste butik på thebodyshop.dk eller 80881739

Vi passer på dyrene og det kan du også

The Body Shop har altid haft en mission om at bekæmpe dyreforsøg i skønhedsbranchen – og de stopper ikke, førend det er forbudt i hele verden. Lige nu er firmaet i gang med at indsamle 8 millioner underskrifter imod dyreforsøg, som de vil overrække til FN den 4. oktober 2018.

Hvis du også gerne vil være med til at støtte op om dette, kan du nemt og hurtigt skrive under her.