Elsa lå i kold fryser

I 24 timer var den kun fem uger gamle schæferhvalp, Elsa, lukket inde i en kold fryser

I dag er Elsa en glad hund, der har en kærlig familie

Skræmt, sulten og med alvorlige forfrysninger på forbenene blev den kun fem uger gamle schæfer fundet i en efterladt fryser, der var blevet smidt i et krat i bydelen Cheetham Hill i byen Manchester i England.
I 24 timer havde den lille hvalp været lukket inde og blev tilfældigt fundet, hvorefter Dyreværnet blev tilkaldt.

Da de åbnede lågen til fryseren, kom en lille, forhutlet pelsbold til syne, og den blev ikke spået mange chancer for nogensinde at kunne gå ordentligt igen.
I nogle dage opholdt den lille hund sig på internatet, hvor den det meste af tiden lå krøbet op i et hjørne.

LÆS OGSÅ: Hund ventede otte dage på sin ejer

Overdynget med kærlighed

Med en hund, der krævede kærlighed og pleje, blev ægteparret Suzanne og Paul Marsden kontaktet. De havde tidligere haft schæferhunde, men desværre blev parret nødt til at få deres sidste hund aflivet på grund af sygdom. Så da de så den hjælpeløse hund, slog de straks til.

- Hun var så lille og så så skræmt ud, og det gjorde ondt i hjertet at vide, at hun havde siddet inde i den kolde fryser uden at kunne komme ud, fortalte Suzanne om det første møde med hunden, de valgte at kalde Elsa.

Gennem to måneder blev schæferen overdynget med kærlighed og varme, og parret, der ejer en slagterforretning, sørgede for, at Elsa hver dag blev fodret med noget af det bedste kød.

LÆS OGSÅ: Døende hund fik alle sine ønsker opfyldt

Skulle fedes op

- Hver dag efter arbejde tog jeg en god portion kød og ben med hjem til hende, så hun kunne blive fedet op, og ret hurtigt kunne vi se, at hun livede op, fortæller Suzanne, der slet ikke var i tvivl om, at de skulle beholde Elsa, da de havde haft hende i to måneder.

- De sagde, at hun altid ville have det svært, men hun klarer sig så godt, så det var slet ikke en mulighed, at hun ikke skulle være en del af vores familie.

I dag er Elsa 13 uger gammel. Hendes ben er helet, og det er en glad hund, der hver dag beriger sin nye familie, der ud over Suzanne og Paul også tælller to børn.

- Hun er den dejligste vildbasse, siger Suzanne.

LÆS OGSÅ: Nu skal Carlo aflives