Katten Didga står på skateboard

Er du katteelsker? Så har du sikkert set utallige katte-videoer på youtube. Men du har aldrig set noget så imponerende som kattemor Didga og hendes skateboard Ollie. Didgas tur igennem byen er noget af det mest nuttede. Man kan se, hun nyder at vise sine trick.

Didga imponerer med sine trick på det fjernstyrede skateboard rundt i hele byen Coolangatta i Australien. Hun springer over forhindringer, skilte, trapper, bænke og endda over en stor Rottweiler på sin vej. Og det er tydeligt, at Didga nyder turen igennem den solrige by.

Didgas menneskefar er den professionelle dyretræner Robert Dollwet fra Malibu Dog Training. Han fik ideen at introducere sin kloge hunkat for sit fjernstyrede skateboard, og Didga var straks med på legen.

Læs også: Tilbage efter 8 år. Martines kat forsvandt efter da familiens hus brændte ned.

Nu er det blevet en af Didgas yndlingsbeskæftigelser. Hun skal bare stå på brættet, og så kommer hun vidt omkring. Af og til laver hun lige et trick. Man skulle tro, at hun ligefrem nyder at blære sig.

Hvis du troede, at katte bare var deres egne og svære at træne på grund af deres temperament, så tager du fejl. Dyretræneren Robert Dollwet også kaldet CATMANTOO giver gratis lektioner på youtube til alle katteejere.

Du kan få instruktion til, hvordan man kan træne sin kat til at udføre alverdens sjove trick HER.