Rørende krammefoto redder to hunde fra døden

Hundeinternatet Angels Among Us Pet Rescue i Atlanta, USA, offentliggjorde i mandags et rørende billede af to hunde, der krammer hinanden. De to hunde, Kala og Keira, stod for at skulle aflives – med mindre de kunne finde et hjem straks. Det var simpelthen sidste udkald. Det rørende kramme-billede og den dramatiske medfølgende tekst gjorde underværker.

Et billede fortæller mere end tusinde ord, siger man. Det ved hundene Kala og Keira fra hundeinternatet Angels Among Us Pet Rescue i Atlanta, USA, alt om. For havde det ikke været for et rørende foto af de to hunde, der krammer hinanden, er det langt fra sikkert, at de ville være i live i dag.
De to vovser havde i længere tid opholdt sig på internatet, uden at det var lykkes at finde nye hjem til dem. Tiden var ved at løbe ud, og begge hundene stod til at blive aflivet, da en medarbejder besluttede at gøre et sidste forsøg på at finde nogle nye ejere til dem.

LÆS OGSÅ: Hund lærer børn at læse

Dramatisk opslag


Et billede af Kala og Keira, der krammer hinanden, blev offentliggjort på internatets Facebook-side med følgende tekst, skrevet fra hundenes synsvinkel:

Mit navn er Kala. Det her er Keira. Vi er så bange herinde. De mennesker, der arbejder på internatet, kan se hvor bange vi er, men de har lige fortalt hinanden, at i dag er sidste dag. Hvis ikke vi bliver reddet, bliver vi de ”næste”.
Keira er sort og ikke en rigtig boxer men en blanding. Hun er så modig, og hun siger til mig, at det nok skal gå – uanset hvad. Hun siger, at jeg også skal være modig, men jeg ved ikke, om jeg kan.
Kan du se vores ansigter? Keira ved, hvad der snart vil ske. Deu kan se det i hendes øjne. Hun forsøger at være modig, men jeg kan mærke hendes hjerte banke hurtigt, mens jeg knuger mig ind til hende.
Hvis ingen redder os, kommer der snart en og tager hende fra mig. Jeg vil se, hvordan hun bliver ført ned ad gangen. Hun vil ikke komme tilbage, og jeg vil græde.
Derefter vil de komme efter mig, og jeg vil ikke være lige så modig.
Vi har trøstet hinanden, mens vi har været her. Hun gav mig håb, da jeg troede, at alt håb var ude. Men nu er det snart slut. Med mindre …

LÆS OGSÅ: Politimand redder lille hunds liv


Under teksten tilføjede en medarbejder:

Åh, gud. Vi oplever mange ting her på internatet, men det her får tårerne frem. Kala og Keira står for at skulle aflives. I dag er den sidste dag, vi kan nå at redde dem. Det er nu eller aldrig. Vi har virkelig ingen tid at spilde.
Vi har ingen nye ejere klar til at tage dem. Men vi har brug for nogle i dag. De her venner kan godt blive skilt. De skal nok klare den, så længe de får lov at leve.

Du kan godt donere, dele dette opslag eller bede for dem. Men det vil ikke redde dem.

De er reddet!


Det dramatiske opslag blev straks delt adskillige tusinde gange, og efter blot to timer og seks minutter skete miraklet: En hundeelsker meldte sig. Vedkommende var klar til at tage imod både Kala og Keira, så de to venner kunne forblive sammen.

Facebook

Der gik kun et øjeblik, så offentliggjorde internatet en ny besked på Facebook-siden – denne gang under overskriften: DE ER REDDET!
Man kan kun håbe, at Kala og Keira giver deres nye ejer en ordentlig krammer. Det har vedkommende fortjent!