Horoskop

Royalt horoskop: Hvordan er dronningen og hele den danske kongefamilie?

16. april 2020 Af redaktionen og Brian Teglgaard.
Dronning Margrethe fylder 80 år i dag den 16. april og er dermed født i vædderens tegn. Men hvordan er hun egentlig som vædder, og hvad betyder det, at hun er krebs i ascendant og løve i månetegn? Vi dykker i denne artikel ned i astrologien for at gøre dig klogere på dronningen, hele den danske kongefamilie og dig selv. God læselyst!
Royalt horoskop

Royalt horoskop

Dronningens horoskop

Dronning Margrethe blev født den 16. april 1940 klokken 10.10 på Amalienborg. Det betyder, at dronningen er vædder i stjernetegn, har krebs i ascendant og løve i månetegn.

Vædder i stjernetegn

Selv om dronningen ikke selv har valgt, at hun skulle være ”leder” af Danmark, er det ikke utænkeligt, at hun var blevet leder på den ene eller anden måde i et almindeligt borgerligt liv. Vædderen er nemlig den fødte leder og den, der får sat ting i gang. Hun er typen, som helst vil og kan selv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vædderen er et ildtegn ligesom løven og skytten. Ildtegn har en stor portion energi og gåpåmod. De besidder ofte også en magnetisk og dragende personlighed. Mange mennesker samler sig om ildtegnene og dermed også vædderen.

Som det er med alle tegn, er der også nogle mindre flatterende sider af vædderen. Den kan både have en tendens til at blive utålmodig og irriteret.

Dronningens mor, dronning Ingrid, var også født i vædderens tegn.

Læs også: Dronning Margrethes barndom: Måtte søge dækning for skud og bomber

Krebs i ascendant

Ascendanten er det, som andre mennesker opfatter os som, mens stjernetegnet er vores kerne – altså det, vi i virkeligheden er.

Som et godt supplement til den energiske og til tider ”hurtige” vædder er dronningen krebs i ascendant.

Krebse er følsomme mennesker med en stærk intuition og beskyttertrang. For krebsen er familien meget vigtig, og krebsen har et generelt behov for ”at være noget for nogen”. Selv om krebsen er meget følsom, kan den godt have en trang til at beskytte sig bag en lidt hård skal. Fordi krebsen er dronningens ascendant, har dronningen det ikke nødvendigvis som en krebs inderst inde – andre opfatter hende blot som en. Ascendanten er nemlig det, som andre mennesker opfatter os som, mens stjernetegnet er vores kerne – altså det, vi i virkeligheden er.

Med krebs i ascendanten passer dronningen godt sammen sin far Frederik den 9. Hans stjernetegn var fisken, der ligesom krebsen er et vandtegn. Alle vandtegn er kendetegnet ved at være følsomme og med en stærk intuition.

Læs også: 10 (hyggelige) ting, du kan lave derhjemme

Løve i månetegn

Dit månetegn beskriver dit følelsesliv og dit ubevidste jeg, og det kan give dig en dybere forståelse af, hvem du er.

Med løve i månetegn har dronningen en grundlæggende tro på, at hun træffer de rigtige beslutninger. Hun udstråler en styrke, som mange misunder hende.

Med løve i månetegn er dronningen et legebarn af natur. Hun har brug for at udfolde sig inden for det kreative, legende og kunstneriske område.

Majestæten er også grundlæggende et varmt og udadvendt menneske. Hun kræver dog en del plads, og andre kan opfatte hende som en smule selvcentreret.

Læs også: Find din skytsengel for dit stjernetegn

Sådan finder du din egen ascendant og dit månetegn

Du kan finde dit månetegn og din ascendant, hvis du ved, hvad dit præcise fødetidspunkt er. Det skal du indtaste i en beregner sammen med byen, du er født i. Du kan finde sådan en beregner ved at søge på Google.

Vidste du ...

at Dronningen hele sit voksne liv har været omgivet af ”tvillinger”? I 1966 blev hun forlovet med greve Henri Marie Jean André de Laborde de Monpezat – bedre kendt som prins Henrik, der var født den 11. juni 1934 og dermed var tvilling i stjernetegn. Senere fik de børnene Frederik og Joachim, der også begge er født i tvillingens tegn.

Sponsoreret indhold