Find din skytsengel for dit stjernetegn

Til hvert stjernetegn hører en af de syv skytsengle. Se hvem der tilhører dit stjernetegn

Find din skytsengel

Din skytsengel er den engel, som ved mest om dig. Den har været med dig i tidligere inkarnationer, så den kender dig bedre, end du kender dig selv.

Du kan altid bede din engel om hjælp, og den vil altid prøve at støtte dig. Måske føler du, at du ikke får hjælpen, men på sigt vil du se, at det, du bad om, måske ikke var det rigtige for dig - og på den måde er du så blevet hjulpet alligevel.

Få hjælp fra din skytsengel

Du kan påkalde dig din engel på mange måder. Her er min metode:

Jeg sætter mig alene, tænder nogle lys og beder så følgende bøn: "Kære himmelske engel og åndelige vejleder. Oplys mig, våg over mig. Støt og vejled mig, så jeg med hjælp fra dig kan gå på de rette veje."

Når du har sagt bønnen, vil din engel svare dig, men meddelelsen vil ikke komme med det samme. Måske møder du en person, som har det samme problem som dig, og vedkommende kan så fortælle, hvad han eller hun har gjort for at komme videre.

Du kan mærke din engels tilstedeværelse ved at se på de symboler, der hører til din engel. Er du for eksempel vædder og møder en person, der har fødselsdag den 9., har din engel sendt ham eller hende. Til hvert stjernetegn hører en af de syv engle - du kan bede til dem alle.
 

Fiskens engel

 

Jomfruens engel

 

Løvens engel

 

Skorpionens engel

 

Skyttens engel

 

Stenbukkens engel

 

Tvillingens engel

 

Tyrens engel

 

Vædderens engel

 

Vægtens engel

 

Vandmandens engel

 

Krebsens engel