Horoskop

Tarothoroskoper hitter: Lær at lægge dem selv

23. januar 2017 Louise Soegaard
Med et tarothoroskop får du tarotkortenes guide for hele det kommende år. Clairvoyant Anne-Marie Østersø fandt selv på den formel, hun bygger sine tarothoroskoper ud fra. Ude og Hjemmes journalist har besøgt Anne-Marie for at få sit eget tarothoroskop.
Tarothoroskoper

Det er din farmor, som har sendt din mand til dig, siger Anne-Marie lige pludselig, mens vi taler om det tarothoroskop, hun har sendt mig.

Jeg er journalist på Ude og Hjemme, og Anne-Marie og jeg er i forvejen venner på facebook. Vi har hilst på hinanden flere gange på redaktionen. Derfor er det med en vis portion forbehold, jeg besøger Anne-Marie for at lære noget om tarothoroskoper og især mit eget tarothoroskop. Hun kender mig jo en smule. Hvis hun ville, kunne hun bare gå ind og læse om mig på min profil på facebook.

Hvad er tarot?

Tarothoroskoper er Anne-Maries opfindelse

Men jeg har aldrig talt med Anne-Marie om hverken min farmor eller min nye kæreste, og jeg har slet ikke skrevet det nogen steder. Anne-Marie kan umuligt vide, at jeg mødte min kæreste på min farmors fødselsdag, og at jeg flere gange selv har sagt til ham, at jeg var sikker på, min farmor havde en finger med i spillet.

Bubber: Anne-Marie Østersø har en helt særlig intuition

Det var kærlighed ved første blik for os begge, og efter et år føler vi stadig, at vi har vundet i lotto - Anne-Marie siger, at vores forhold var skæbnebestemt, for min kæreste er også en syver, og lægger man de to syvtaller sammen, får man fjorten, som er englen i tarotkortene. Ifølge Anne-Marie rammer vi de elskende sammen i år, og det lyder jo godt, synes jeg, men jeg forstår ikke rigtig, hvad hun mener, eller hvordan hun er kommet frem til det. Det er hun nødt til at forklare.

Anne-Marie fik en åbenbaring

Anne-Marie kan noget med tal og tarotkort. Hun regner højt og det kan være svært at følge med, men ikke for Anne-Marie. Hun har helt styr på sine tarotkort og deres tal, og hun får det hele til at passe sammen.

Spørg Anne-Marie Østersø

At blande tal og tarotkort sammen og skabe et tarothoroskop ved hjælp af de to første tal i ens fødselsdato er Anne-Maries opfindelse. Hun har mere end 30 års erfaring med at spå folk ved hjælp af tarotkortene.

Tarothoroskoper

- Jeg tror, at jeg har spået flere end 20.000 tusinde mennesker ved hjælp af kortene. Jeg kender alle 78 kort ud og ind, og efter nogle år, begyndte jeg at lægge mærke til, at folks fødselsdato og deres personlighed passede til det kort i tarotkortene med samme tal. Pludselig en dag kom det så til mig. Som clairvoyant får man nogen gange en slags åbenbaringer. Nogen oppefra sagde til mig: Prøv at lave et horoskop. Så lavede jeg en formel for mit tarothoroskop. Det er syv år siden, og det er blevet gennemtestet - ikke kun af mig, men også af mine elever, som alle kan bekræfte, at det er rammende, forklarer Anne-Marie, som ud over at spå også kommunikerer med de døde.

Det er fra min farmor, hun får beskeden om min kæreste, forklarer Anne-Marie, og jeg vil rigtig gerne tro hende, for jeg elskede min farmor.

Du kan læse hele historien om vores besøg hos Anne-Marie i denne uges Ude og Hjemme, som udkommer onsdag d. 25. januar 2017.

I bladet er desuden en opskrift på, hvordan du kommer i gang med selv at spå med tarotkort. God fornøjelse!

Læsernes overnaturlige oplevelser:

Læsernes overnaturlige oplevelser

Sponsoreret indhold