Fem kendte førstegangsmødre i 2020

Mange tænker måske tilbage på 2020 som et år, der med fordel kunne slettes fra hukommelsen, men for fem kendte kvinder var 2020 også året, hvor de fødte deres første barn. Maria Lucia, Linda P og Katy Perry er blandt dem, der blev mor for allerførste gang.

Selvom mange måske ville ønske, at de kunne have spolet hurtigt hen over 2020, så var det for andre et år, der bragte nyt liv med sig. Fem kendte kvinder, blandt andre Maria Lucia, Linda P og Katy Perry, blev mødre for allerførste gang i 2020. I videoen ovenfor fortæller vært Christina Sander mere om de fem førstegangsmødre.

Offentliggjorde graviditet i musikvideo

Den første er den amerikanske sanger Katy Perry, der offentliggjorde sin graviditet i musikvideoen til sangen "Never worn white". 36-årige Perry har været forlovet med skuespiller Orlando Bloom siden 2019, og i august fik parret en datter, Daisy Dove Bloom.

Se også: Pernille Aalund: Jeg har aldrig været vildt forelsket i min mand

Model to måneder efter fødslen

Næste førstegangsmor er musicalstjernen Maria Lucia, der, sammen med Alvin Freddy, har fået en dreng med navnet Per.

Modellen Gigi Hadid fik sit første barn i september sammen med sangeren Zayn Malik. Gigi Hadid var allerede tilbage i jobbet som model to måneder efter fødslen.

Se også: Irina åbner op: Sådan overvandt vi Mortens alkoholmisbrug

Holder navnet hemmeligt

Næste person er den danske komiker Linda P, der tilbage i januar fødte en pige, men først i december valgte Linda P at fortælle offentligheden, hvad den lille pige hedder, nemlig Nanna.

Sidste førstegangsmor er rapperen Nicki Minaj, der har været gift med sin barndomsven Kenneth Petty siden 2019. Sammen fik de en søn i oktober, men de har endnu ikke delt hverken sønnens navn eller et billede af hans ansigt.