Leonora Christina Skov: Ingen kommer til at tage min stemme fra mig igen

Leonora Christina Skov åbner i sin nye bog op om, hvilke udfordringer hun oplevede på vejen mod at blive forfatter. I interviewet herunder fortæller hun om grænseoverskridende adfærd i branchen – som hun ikke var i stand til at sige nej til.

Et liv i skjul

Da forfatter Leonora Christina Skov i 2018 fik sit store folkelige gennembrud med bestselleren “Den, der lever stille” åbnede hun samtidig op for den mest ærlige del af sin personlighed.

Det indebar ærlige fortællinger om et liv i skjul for sine forældres fordømmende tanker om hendes seksualitet, en frygt for altid at være for meget og forkert og den svære vej til at finde sin egen stemme i debatten.

Hvis vi ikke taler om det

Disse temaer har kulmineret i hendes forfatterskab de sidste par år – og den 22. april udkommer hendes nye bog “Hvis vi ikke taler om det”.

Bogen dykker endnu mere ned i hendes vej til at blive forfatter. En kringlet vej, der ikke kun er brolagt af oplevelser, hun er stolt af.

I dette afsnit fortæller hun blandt andet om grænseoverskridende adfærd i forfatter-branchen - som hun ikke var i stand til at sige nej til.

Se hele interviewet i videoen i toppen af artiklen.