Se de kendte på den røde løber til Zulu Awards

De kendte var i feststemning, da de troppede op på den røde løber til Zulu Awards 2018. Ude og Hjemme var til stede og spurgte de kendte, hvilken pris de allerhelst ville vinde i hele verden. Se de sjove svar i videoen her.

Stemningen var festlig, da gæsterne til årets Zulu Awards havde indtaget Royal Arena i København, der var forklædt som en indendørs festival med græs, en falsk lyseblå himmel og kolde fadøl. Anders Breinholt var aftenens vært, der styrede festlighederne.

Læs også: Højgravid Sofie Linde vinder pris

Feststemning på de røde løber

Det er 10. år i træk, at Zulu Awards hylder de største og sjoveste øjeblikke i det forgangne år. Kendisser på stribe var dukket op for at overvære showet, hvor der skulle uddeles 12 statuetter til de største kunstnere indenfor musik, radio, tv, film og sociale medier. De kendte strømmede til på den røde løber, hvor de dukkede op med store smil og i deres stiveste puds.

Ude og Hjemme var mødt op på den røde løber for at spørge de kendte, hvilken pris de allerhelst ville vinde i hele verden. Hør deres sjove svar i ovenstående video.

Læs også: Video: Sjove X Factor auditions

Se hvem der løb afsted med de fornemme priser:

Årets danske film: Underverden

Årets nye navn: Skinz

Årets hit: Scarlet Pleasure - Deja Vu

Årets kunstner: Rasmus Seebach

Årets lyd: GO’ NOVA – NOVA FM

Årets originale tv-program: Petra elsker sig selv

Årets livenavn: Nik og Jay

Årets danske tv-serie: Perfekte steder

Årets tv-vært: Sofie Linde

Årets danske skuespiller: Dar Salim

Årets webstar: Stephanie Karma (Geggo)

Det vi alle sammen grinte af: Holly – Uffe Holm