De 6 bedste amerikanske reality serier

Reality serier garanterer god underholdningsværdi, hvor der er skruet op for de store følelser. Hvis du trænger til at smække fødderne op og slå hjernen fra, er det en god ide at give sig i kast med de amerikanske reality serier. Vi har lavet en guide til de bedste amerikanske reality serier.

Uanset om du ligger syg under dynen eller trænger til en pause fra den travle hverdag, er reality programmer gode til formålet. De amerikanske serier har skruet op for dramaet og inviterer os helt tæt på deltagernes hverdag. For rullende kameraer kan seerne følge med i deltagernes succeser og fiaskoer. Trænger du til at slå hjernen fra, sæt dig godt til rette i lænestolen og tænd for den bedste underholdning. Her er vores bud på de 6 bedste reality serier. 

Keeping Up with the Kardashians

I ti år har vi helt tæt kunne følge den populære Kardashians familie på helt tæt hold. De tre søstre Kim, Khloe og Kourtny og resten af familiemedlemmerne har i 14 sæsoner haft et kamerahold i hælene og underholdt millioner af seere verden over. I serien får man et unikt indblik i familiens glamourøse verden, der består af privatfly, millionvillaer og eksklusiv mode. Men seerne får også lov til at følge Kourtneys skilsmisse og stedfaderens kønsskifte på tæt hold. Forvent gråd, kærlighed og drama, når du tænder for den populære familie. Det er svært ikke at blive opslugt af familiens karismatiske personligheder.

The Real Housewives of Beverly Hills 

I serien følger vi de glamourøse damer i Beverly Hills. Selvom de har masser af penge og en misundelsesværdig garderobe, er det ikke altid nemt at leve det eksklusive liv. Det finder vi ud af i serien, hvor der er skruet op for intriger, drama og skænderier i serien. Lisa Vanderpump og Kylie Richard har været med fra starten, og sidenhen er der kommet flere kendte ansigter med, som åbner op for deres privatliv på godt og ondt. Hvis du ikke kan få nok af seriens format, er der lavet flere serier, der udspringer fra denne. Det gælder for eksempel The Real Housewives of Atlanta, The Real Housewives of New York og The Real Housewives of Orange County. 

#Rich Kids of Beverly Hills

I serien bliver vi introduceret for en gruppe unge millionærer, der lever det det gode liv i sus og dus i det luksuriøse postnummer - Beverly Hills 90210. Serien giver et indblik i de unges hverdag og er kendt for dens brug af hashtags og sociale medier i episoderne. Efter programmet løb af stablen har den fået kritik for at udstille de unges rigdom og fokus på materialisme. Vurder selv, hvad du synes om reality serien. 

Vanderpump Rules

Lisa Vanderpump, der er kendt for sin medvirken i The Real Housewives of Beverly Hills, har fået sin egen serie, hvor hun fremstår som den strikse boss på den hotte restaurant "SUR". Der er også mange tropper at holde styr på, når medarbejder slår sig løs og rygterne svirrer. Der er masser af intriger, utroskab og kæresterier på kryds og tværs, når bølgerne går højt på restauranten. Det er ikke altid medarbejderne kan enes, og nogle gange kan det være svært at følge med i, hvem der er sammen, og hvem der ikke længere er sammen. 

The Bachelor

I dette dating show er der skruet op for romantikken og kærligheden, når en eftertragtet ungkarl er på jagt efter sit livs kærlighed. I begyndelsen bliver han præsenteret for 25 smukke kvinder, der alle drømmer om at få deres kærlighed foreviget med den udvalgte ungkarl. Efterhånden som programmet skrider frem, bliver puljen af kærlighedshungrende piger minimeret, indtil den eneste ene står tilbage. I serien rejser deltagerne på dates til romantiske og eksotiske destinationer, der kan ende ud i hede kys og romancer. De heldige piger, som "the bachelor"  kan se en fremtid med får tildelt en rød rose, som symbol på den blomstrende kærlighed. Selvom der har været 21 sæsoner, er der kun få par som har klaret forholdet, når kameraerne slukkede. 

RuPauls Drag Race

I serien er der skruet op for glimmer og palietter, når den berømte RuPaul og et dommerpanel bedømmer drag queens, der kæmper om at blive "USA's næste dragsuperstjerne". Deltagerne udfordres på deres udstråling og talent, og til sidst i hvert afsnit skal de to deltagere, der har imponeret dommerne mindst, synge for deres liv. De skal give den maks gas til tonerne af divaers populære sange. Den populære serie har lokket mange kendte gæstedommere med som Lady Gaga og Khloe Kardashian. Du får et underholdende indblik i deltagernes rørende personlige historier og storslåede outfits, når deltagerne kæmper om den eftertragtede titel.    

Hvis du er blevet fristet til at se nogle af de underholdende reality serier kan du downloade appen hayu, der har et stort udvalg af amerikanske reality serier. Download hayu her