Her er vinderen: Årets nisse 2020

Hyggelige, sjove og finurlige nissebilleder er strømmet ind til redaktionens mailboks.

Det har været både sjovt og svært at vælge mellem alle de gode kandidater – egentlig fortjener alle at komme i bladet – men det er fysisk umuligt! Så vi har trukket lod mellem de mange finalister.

Og vinderen af Årets nisse 2020 bliver…

... nissetroldene Ida på 10 år med lille Robin på syv mdr. og nissehunden Loui.

Stort tillykke – og tak for jeres dejlige foto! Der er 3.000 kr. på vej til mor Marianne Damsgaard Nielsen fra Stoholm.

Nisserne her er vores barnebarn Ida på 10 år og hendes lillebror Robin på 7 mdr. og vores nissehund Loui på tre 3 år. Indsendt af Marianne Damsgaard Nielsen fra Stoholm.

Se de resterende finalister

Sød sødere sødest – bedstes nissepige. Indsendt af Bodil Mahler fra Ribe.

 

tv.: Vigga er en drillenisse, som har hapset fars nissehue og mors Ude og Hjemme. Hun står foran juletræet, som hun har hentet og pyntet sammen med far, mor og lillesøster Nora på tre måneder. Indsendt af Viggas mor, Maria Villumsen fra København.
th.: Mille er en glad hund, som elsker julen, da det indebærer, at hun altid får sin egen hundejulekalender samt fødselsdagsgaver den 22/12 og julegaver den 24/12. Så lad os bare sige, at der i de 13 år, vi har fejret jul med Mille, er der blevet hoppet rundt af begejstring. Indsendt af Julie Krongaard fra Dyssegaard.

 

tv.: Kamille-nissen elsker at kigge i Ude og Hjemme sammen med mormor, og især at finde 5 fejl. Indsendt af Gurli Egsgaard fra Vorbasse.
th.: Leia er kommet til skade med sit ben, så hun er et par dage hjemme fra skole. Det er godt, hun har Ude og Hjemme, så tiden ikke føles så lang. Indsendt af Gitte A. Christensen fra Brædstrup.

 

tv.: Min nisse bærer mundbind både ude og hjemme. Indsendt af Alice Andersen fra Værløse.
th.: Herhjemme tæller forsamlingsforbuddet ikke, når vores datter Sevilla læser Ude og Hjemme. Indsendt af far Marwijn van der Poel fra Roskilde.