Kryds og vind

Julekonkurrence: Kender du årets nisse?

2. december 2021 DigitalFactory
Foto: Privat.
Tag et foto af årets sødeste nisse, og sørg for at få Ude og Hjemme med på billedet. Send dit foto til os, så deltager du i konkurrencen om 500 kr. og hovedgevinsten på 3.000 kr. kontant.

Vi varmer op til julen i årets sødeste konkurrence og deler 500-lapper ud til alle, der får deres nisse i bladet. Men husk, at Ude og Hjemme skal med på fotoet – ellers tæller det ikke. Du kan stadig nå at deltage, konkurrencen kører i alle blade op til jul, hvor vi kårer Årets nisse, som får hovedpræmien på 3.000 kr.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sådan deltager du

Send dit foto til [email protected]. Skriv ”Årets nisse” i emnefeltet – og husk at skrive navn, adresse og telefonnummer – plus et par ord om, hvad man ser på billedet.

Alle fotos, der går til finalen, kommer i bladet i ugerne op til jul, og fotograferne vinder 500 kr. og deltager automatisk i konkurrencen om hovedgevinsten.

Rigtig god fornøjelse!

Det med småt

Sidste frist for at deltage: Vi skal have dit foto senest 10. december 2021.

Hvem må være med? Konkurrencen er åben for alle, som er 18 år eller ældre. Ansatte i Aller og medlemmer af deres husstand må ikke deltage.

Hvor mange fotos må man indsende? Du må deltage med maks tre fotos.

Alle, der får fotos i bladet, vinder 500 kr. Hver uge trækker vi lod mellem de indkomne fotos. Vinderne kommer i bladet og deltager dermed automatisk i finalen.

Sådan finder vi vinderen af de 3.000 kr.: Vi trækker lod mellem alle finalisterne.

Præmien: Hovedpræmien er på 3.000 kr. kontant.

Galleri: Julekonkurrence: Kender du årets nisse?

Sponsoreret indhold